'Omuz omuza' bağış kampanyasında toplanan miktar 845,7 milyon TL

Kahramanmaraş'ta 10 ilde etkili olan ve büyük can kayıplarına, büyük yıkımlara neden olan iki depremin ardından Türkiye yaralarını sarmak için bir araya geldi. Tek Yürek'in ortak yayını büyük miktarda bağışa ulaştıktan sonra Türk futbol ailesi bu kez 'Omuz Omuza' bağış kampanyasında ortak yayın için yeniden bir araya geldi.

'Omuz omuza' bağış kampanyasında toplanan miktar 845,7 milyon TL
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın ortak olduğu tarihi canlı yayın A Spor, beIN Sports, D Smart Sports, Tivibu Spor, TRT Spor ve TV 8.5'te yayınlandı. Saat 20.00'de başlayan ve 01.20'ye kadar devam eden ortak yayında, üst düzey yöneticiler, teknik direktörler, oyuncular ve Türk futbol ailesinin diğer üyeleri, depremzedeler için bağış toplamak üzere telefonla görüştü.

Yayında ayrıca Ruud Gullit, Arsene Wenger, Pep Guardiola, Jürgen Klopp, Gheorghe Hagi ve Alex de Souza gibi efsane isimlerden yardım çağrıları yayınlandı.

Omuz Omuza kampanyası bununla da kalmayacak, özel maçlar ve farklı organizasyonlarla 15 Haziran'a kadar devam edecek. Toplanan para depremzedelere barınak sağlamak için kullanılacak. Ortak yayın sonunda kampanyadan alınan bağış tutarı 845,7 milyon TL oldu.
 

Bakmadan Geçme