Önce ilgilendi sonra çaldı

Kocaeli'de petshop önünde duran bir köpeğin çalındığı anlar güvenlik Görüntülerde bir kişinin köpekle önce ilgilendiği, ardından çaldığı görüldü.

Olay, geçtiğimiz cumartesi günü Kocaeli’nin İzmit ilçesinde Hacıhasan Mahallesi İnönü Caddesinde meydana geldi. Petshop işletmecisi olan Arzu Boyukısa isimli şahsın "Eva" isimli pekinez cinsi köpeği çalındı. İş yerinin önünde bulunan köpeği gören şahıs, köpeği peşine taktıktan sonra çaldı. Köpeği kapıda bulamayınca Boyukısa, güvenlik kamerasını izledi. Görüntülerden köpeğin çalındığını fark etti. Ardından Arzu Boyukısa, polis ekiplerine giderek durumu ihbar etti.

"Geri getirmesini talep ediyoruz"

Köpeği çalınan Arzu Boyukısa, "Kapımızın önünden yavrularımızın annesi çalındı. Bir kişinin çaldığı güvenlik kamerasından da gözüküyor. Köpeğimiz 1,5 yaşında ve pekinez cinsiydi. 3 yavrusu var. Çalınan köpeğimiz Eva 1 senedir bizimleydi. 5 yaşında kızım var. Hiçbir zaman köpeğim Eva’yı ondan ayırmadım. Çocuğum gibiydi. Yavrular 72 günlük. Annesiz kaldılar. Anneleri çalındığı için yavruları mama ile besliyoruz. Köpeğimizi çalan kişinin onu geri getirmesini talep ediyoruz. Gören, duyan olursa haber verilmesini istiyorum" diye konuştu.

Bakmadan Geçme