Onları yalnız bırakmadılar, yakından ilgilendiler

Konya Protokolü'nün eşleri Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi'nde yaşamlarını sürdüren yaşlıları ziyaret ederek hem sohbet etti, hem de onlarla yakından ilgilenerek gönüllerini aldı.

Onları yalnız bırakmadılar, yakından ilgilendiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Protokolü’nün eşleri; Karatay Belediyesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Türkiye Alzheimer Derneği Konya Şubesi ve hayırseverlerin destekleriyle Konya’ya kazandırılan Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti. Merkezde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan protokol eşleri, Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi’nin üstlendiği önemli misyon ve sorumluluk dolayısıyla Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile merkez yönetimini tebrik etti.

Türkiye’nin üniversite destekli olarak yapılan ilk merkezi olma özelliği de taşıyan Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi’nden faydalanan hastalarla özel olarak ilgileniliyor. Beslenme, kişisel gelişim, hastalar için uygulanan terapiler, sağlıkla ilgili daha birçok çalışma ile sosyal faaliyetlere kadar her aşamada akademik desteğe büyük önem veriliyor.

HEYET MERKEZ YÖNETİCİLERİNDEN ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ ALDI

Konya Valisi Vahdettin Özkan’ın eşi Dr. Ruhan Özkan, Konya İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Şakir Uslu’nun eşi Huriye Uslu, Konya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal’ın eşi Mevlide İnal, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın eşi Şerife Kılca ve Türk Kadınlar Birliği Dernek Başkanı Lütfiye Ayan, Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi’nde yürütülen çalışmalar hakkında Alzheimer Derneği Konya Şube Başkanı Prof. Dr. Figen Güney ve merkez yöneticilerinden bilgi aldı.

ALZHEIMER GÜNDÜZ YAŞAM MERKEZİ GÖREVİNİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRİYOR

Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi’nin Konya’da çok önemli misyon ve sorumluluk üstlendiğini bu görevini de layıkıyla yerine getirdiğini ifade eden protokol üyelerinin eşleri başarılı çalışmalarından dolayı Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile merkez yöneticilerine teşekkür etti.

PROTOKOL EŞLERİ HASTALARLA YAKINDAN İLGİLENDİ

2016 yılından bu yana tüm Konya’ya hizmet veren merkezdeki hastalarla tek tek ilgilenen protokol eşleri hastaların hal hatırlarını sordu. Ev sahipliklerinden dolayı Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi yöneticilerine teşekkür eden protokol eşleri; merkezde alanında uzman ve güler yüzlü personelin görev aldığını, bu ortamın Konyalı hastalara umut olurken hasta yakınlarının da yükünün azaltılması bağlamında büyük önem taşıdığını söyledi. FATMA DOĞANAY

Bakmadan Geçme