Orhan Erdem ve Başkan Kavuş'tan esnaflarla samimi sohbet

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular Zafer Meydanı esnaflarına ziyaret gerçekleştirerek sohbet etti.

Orhan Erdem ve Başkan Kavuş'tan esnaflarla samimi sohbet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular Zafer Meydanı esnaflarına ziyaret gerçekleştirerek sohbet etti. Milletvekili Erdem konuştukları her vatandaşın, dünyanın içinden geçtiği ekonomik ve siyasi süreçte ülke için en büyük umut olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı gördüğüne bu ziyaretlerinde bir kez daha şahit olduklarını kaydetti.      

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ve teşkilat mensupları Zafer Meydanı’nda esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

MİLLETVEKİLİ ERDEM; “BUGÜNE KADAR MİLLETİMİZLE YÜRÜDÜK, BUNDAN SONRA DA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Heyet, esnafları tek tek ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunurken istek ve beklentilerini de dinleyerek sohbet etti. Gerçekleştirdikleri ziyaretlerle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Konya Milletvekili Orhan Erdem, AK Parti’nin Türk siyasetinde alışılagelmiş anlayıştan çok farklı olarak her daim vatandaşlarla iç içe bir yönetim anlayışı sergilediğini ifade etti. “Bugüne dek gerek Türkiye genelinde gerekse Konya özelinde  hizmet yolumuzu milletimizle birlikte yürüdük ve yürümeye de devam ediyoruz” şeklinde konuşan Milletvekili Erdem sözlerini şöyle sürdürdü; “Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde bir kez daha gördük ki, milletimizin şu gerçeğin çok iyi farkında; tüm dünyanın içinden geçtiği süreçte dertlere çözüm bulacak, Türkiye’nin etkin ve etkili siyasetini devam ettirecek, bölgesinde ve  dünyada söz sahibi saygın bir ülke olmasını sağlayacak tek lider Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bunu sağlayacak kadrolar da onun önderliğindeki AK Parti kadrolarıdır. Esnafımızdan işçimize, memurumuzdan emeklimize, kadınlarımızdan erkeklerimize, gençlerimizden yaşlımıza  herkes için umudun adı AK Parti’dir”       

    BAŞKAN KAVUŞ; “MERAM’IN GELECEĞİNİ HEMŞEHRİLERİMİZLE BİRLİKTE PLANLIYORUZ”

Meram’ın marka değerine katkı sağlamak adına çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürdüklerini belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise her daim Meramlılarla iç içe olduklarına vurgu yaptı. Başkan Kavuş, bu kapsamda son olarak Zafer Meydanı’ndaki esnaflarla bir araya geldiklerini ifade ederek; “Milletvekilimiz, ilçe başkanımız ve teşkilat mensuplarımızla birlikte esnaflarımızla hasbihal ederek hayırlı işler temennisinde bulunduk. Hemşehrilerimizin memnuniyeti açısından biz her buluşmayı önemsiyoruz. Bu buluşmalar sayesinde onların taleplerine hızlı çözüm üretme şansı yakalıyoruz. Son birkaç haftada merkeze uzak mahallelerimizin çoğunu ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya gelmiştik. Bu kapsamda mahallelerimizin gelecek planlamasını hemşehrilerimizle birlikte yapmaya devam edeceğiz. Diğer taraftan hemşehrilerimizi belediyemizde ağırlayarak isteklerine birlikte çözüm arıyoruz. Yeni çalışmalarımızla daha da çok sahada olacağız. Bizlere gönüllerini açan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” şeklinde görüş belirtti.

BAŞKAN DOLULAR; “YILIN HER GÜNÜ SAHADA, VATANDAŞLARIMIZLA İÇ İÇEYİZ”

AK Parti kadroları olarak her zaman sahada ve vatandaşlarla iç içe olduklarını kaydeden AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular da “Genel Merkezimizden taşra yapılanmalarımıza, milletvekillerimizden il başkanlarımıza, belediye başkanlarımızdan diğer tüm kademelerimize kadar yılın 365 günü sahadayız. AK Parti’yi ve Cumhur İttifakı’nı diğer tüm siyasi yapılanmalardan ayıran özelliklerden biride budur. Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendiğimiz bir siyasi geleneğimiz var bizim; ‘Yarın olacakmış gibi seçimlere her an hazırlıklıyız, seçimlere daha çok varmış gibi hizmetlerimize devam ederiz’ Bu çerçevede gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde hemşehrilerimizin bize gösterdikleri sevgi ve muhabbet de bizleri ziyadesiyle sevindiriyor ve Türkiye’nin geleceği adına umutlandırıyor” diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme