'Ortada ciddi bir plansızlık var'

Başkan Fatih Özgökçen yönetiminde ekonomik sıkıntılarla mücadele eden Konyaspor, transfer sezonunda önceliğini sponsorluk görüşmelerine verdi ve henüz transfer yapamadı.

'Ortada ciddi bir plansızlık var'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYASPOR HABERLERİ: Yaptığı sponsorluk görüşmeleri sonucu Tümosan ile anlaşmaya varan yeşil beyazlı yöneticiler geçtiğimiz günlerde bu anlaşmayı açıklamıştı. 

Tümosan’la anlaşan Anadolu Kartalı, ekonomik olarak birazcık rahatlamış olsada yeşil beyazlı taraftarlar teknik direktör Stanjonevic’in en az 3 transfer isteğinden ve geçtiğimiz haftalarda ‘5 transfer yapacağız‘ diyen başkan Fatih Özgökçen’in açıklamalarından memnun değil.

Bu konu hakkında Gazetemize açıklamalarda bulunan bir taraftar şu ifadeleri kullandı:

 “ Başkan Fatih Özgökçen, 5 transfer yapacağız diyor. Bakıyorsunuz bugün Stanjonevic, en az 3 transfer istiyor. Ortada ciddi bir plansızlık var. Guilherme’ye Adil’e gelen teklifler olduğu söyleniliyor. Bu oyuncuların ayrılması durumunda alternatifleri hazır mı? Adil ve Calvo’yla forma rekabetine girecek en az 1 stoper alınması gerekiyorken biz bugün bu iki oyuncuya gelen teklifleri konuşuyoruz. Bununla da kalmıyor orta sahadan Andreas Buhalakis, Endri Çekici ayrıldı, orta sahaya en az 1 tane çift yönlü, orta saha transferi gerekiyorken Stanjonevic dün 6 numara istediğini söyledi. Ön libero mevkisinde Bruno Paz ve Niko Rak hali hazırda varken neden hala 6 numara transferini konuşuyoruz? Bu oyuncular satıldı da bizim mi haberimiz yok? Sağ bek mevkisine Ahmet Oğuz’dan daha iyi bir bek gerekiyor. Sağ kanatta Michalak ve Muriç’ten verim alamamışsın o mevkiye en az 2 transfer gerekiyor. Bugün bakıyorsunuz Muhammed Demir sakatlandı, santrafor mevkisine en az 2 transfer gerekiyor. Yönetim Konyaspor taraftarına ve Stanjonevic’e iyi bir kadro kurmalıdır. Aksi taktirde başarısızlık Stanjonevic’e değil, yönetime kesilir. Başkan transfer planlamasını tekrardan gözden geçirmelidir” 

KONYASPOR HABERLERİ - KONYASPOR TRANSFER HABERLERİ

Bakmadan Geçme