Oruç-Güler ailelerinin mutlu günü

Tarım Bakanlığı eski bürokratlarında ve Oruçoğlu Yapı ve İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Oruç, Oğlu Mehmet'i evlendirdi. Şevval ve Mehmet Oruç, bir ömür boyu mutluluk için nikâh masasında 'EVET' diyerek dünya evine girdiler.

Oruç-Güler ailelerinin mutlu günü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fatma-Ali Osman Güler’in kızı Şevval ile Sabriye – Veysel Oruç’un oğlu Mehmet, İstanbul yolu üzerinde bulunan Nazar Grand Düğün salonunda organize edilen nikah ve Düğün merasimi sonrası Dünya evine girdiler.
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın kıydığı nikah merasiminde genç çiftlerin şahitliğini Konya’mızın tanınmış isimleri yaptı.

Oruç-Güler ailelerinin mutlu günü
Oruç Ailesinin nikâh ve düğün merasimine, Eski Bakanlardan Faruk Bal MHP Eski Konya Milletvekilleri Sait Gönen, Musa Erarıcı, Servet Turğut, Hasan Kaya, Ülkü Ocakları Konya İl Başkanı Türker Türkoğlu, Daha önce MHP İl Başkanlıkları görevi yapmış tüm isimler, Konya protokol üyeleri ve çok sayıda seçkin misafir katıldı. Konya Ülkü Ocakları Başkanı Türker Türkoğlu, genç çiftlere Kuran-ı Kerim hediye etti. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı Oruç-Güler ailesinin düğününe katılan seçkin misafirler Konya pilavı takdim edildi.
    Genç çiftler Şevval ile Mehmet Oruç’a bir ömür boyu mutlulukları dilerken, Güler ve Oruç ailelerine düğünleri hayırlı olsun

Oruç-Güler ailelerinin mutlu günü

 

Bakmadan Geçme