• Haberler
  • Konya
  • Osman Büyükşen'den canlı yayında Konya'yla ilgili şok sözler

Osman Büyükşen'den canlı yayında Konya'yla ilgili şok sözler

2018 yılında cinayete kurban giden Metin ve Necla Büyükşen'in oğulları Osman Büyükşen canlı yayında sinirlerine hakim olamadı.

Osman Büyükşen'den canlı yayında Konya'yla ilgili şok sözler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya'nın Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesi'nde, 2018 yılında yaşanan olayda Metin – Necla Büyükşen çifti öldürülmüştü. Çiftin ölümünün ardından, olay gecesi anne ve babasıyla birlikte olan Büşra Büyükşen'in saldırıdan nasıl kurtulduğu merak konusu olmuştu.

'Mehir cinayeti' olarak giren olayda sır perdesi Müge Anlı'da aralanıyor. Kar maskeli bir saldırgan tarafından işlendiği öne sürülen çifte cinayette özellikle Swap izi sonuçları ve Büşra Büyükşen’in çelişki açıklamaları dikkat çekiyor.

Annesi Necla ve babası Metin Büyükşen'in katillerinin bulunması için yoğun bir çaba harcayan Doktor Osman Büyükşen, cinayetle ilgili şüphelendiği isimleri açıkladı.

Büyükşen, "Kız kardeşim Büşra doğruları söylemiyor. Erke kardeşim Uğur Büyükşen, onun eşi Betül ve Betül'ün ailesinden şüpheleniyorum" dedi.

Programa Betül Büyükşen'in babasının bağlanmasının ardından çileden çıkan Osman Büyükşen, devlet kurumlarının kendisine yardımcı olmadığını söyleyerek sitemini dile getirdi.

Bakmadan Geçme