Otobüs kadının üzerinden böyle geçmiş

Sakarya'da özel halk otobüsünün bir kadını altına alarak ezdiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Sürücü adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Kaza, dün saat 15.30 sıralarında Yenigün Mahallesi Yeni Cami Bulvarı üzerinde meydana geldi. K.K. isimli şahsın kontrolünde olan 54 J 2062 plakalı özel halk otobüsü geri manevra yaptığı anda 36 yaşındaki Meral Genç Kolak otobüsün altında kaldı.

Kadının feryadını duyan vatandaşlar yardıma koştu, durumun ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. 

Bölgeye gelen itfaiye ekipleri, aracın altında kalan kadını kurtarardıktan sonra sağlık ekiplerine teslim etti.

Yaralı kadına yapılan ilk müdahele sonrası Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kadının yoğun bakımda olduğu ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaza anı kamerada

Olay anı ise anbean güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, özel halk otobüsünün geri manevra yaptığı anda Meral Genç Kolak’a çarptığı ve çarpmanın etkisiyle birlikte yere düşen kadının üzerinden geçtiği anlar görüldü. Kaza sonrasında gözaltına alınan sürücü K.K., ‘taksirle yaralama’ suçundan çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bakmadan Geçme