Özcan Ankara Yürüyor! CHP'yi siz yaktınız ben söndürmeye geliyorum

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Bolu'dan Ankara CHP Genel Merkezine başlattığı yürüyüş bugün ikinci günü. CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın 'Ateş olsa cürmü kadar yer yakar' sözlerini Belediye Başkanı Özcan Şu şekilde cevap verdi: Bana, ateş olsan cürmü kadar yer yakarsın demişsin, siz ateş olduğunuz CHP'yi yaktınız söndürmeye geliyorum' dedi.

Özcan Ankara Yürüyor! CHP'yi siz yaktınız ben söndürmeye geliyorum
TAKİP ET Google News ile Takip Et

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kaybedilmesiyle beraber. CHP’de değişim rüzgarı durmak bilmiyor. Değişim rüzgarının öncüsü olan isimlerden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Merkezi tarafından partiden ihraç istemiyle disiplin kuruluna verilmişti. 3 Temmuzda Bolu’dan  CHP Genel Merkezine değişim için yürüyüşünün ikinci gününde Belediye Başkanı Özcan kendisini eleştiren CHP sözcüsü Faik Öztrak’ı eleştirdi. 

Faik Öztrak’tan her hangi bir değişim sinyali beklemediğini söyleyen Özcan, “100 yıldır CHP’de her makamı işgal etmiş Öztrak ailesinden, değişimin önünü açacak bir söylem zaten beklemiyorum. 2019 yerel seçimlerinde, Tekirdağ’ın incisi  Süleymanpaşa ve Edirne’nin kalbi Keşan ilçesini kendi yandaşlarını aday yaparak kaybedip, aydınlıkçı ve Atatürkçü bu ilçelerimize AKP zulmünü yaşattıran sen değil misin?” şeklinde konuştu. 

“SÖNDÜRMEYE GELİYORUM”
Ateş olup CHP’yi yaktıklarını belirten Özcan, “Yine sen, parti emekçilerimiz varken milletvekili listelerine müdahale edip, ticaret odası başkanlarını milletvekili yapan ve örgütü hiçe sayan kişi değil misin? Sen değişim ister misin? İsteyemezsin. Bana, ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın demişsin, siz ateş olduğunuz CHP’yi yaktınız. Söndürmeye geliyorum. 

Özcan Ankara Yürüyor! CHP'yi siz yaktınız ben söndürmeye geliyorum


 

Bakmadan Geçme