Özdağ: Apo ile ilgili görüşüm hiç değişmedi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Gazeteci Merdan Yanardağ'ın gözaltına alınması hakkında konuştu. Özdağ, 'Yanardağ'ın bir kelimesine dahi katılmıyorum' dedi.

Özdağ: Apo ile ilgili görüşüm hiç değişmedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gazeteci Merdan Yanardağ'ın Televizyonda terör örgütü lideri Apdullah Öcalan ile ilgili sözlerine ilişkin Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. 

Terör örgütü lideri Apdullah Öcalan'la ilgili fikirlerinin hiç değişmedini söyleyen Genel Başkan Ümit Özdağ, "Merdan Yanardağ’ın programını izlemedim. Ancak tartışmalar başladıktan sonra ne demiş diye basından okudum. Abdullah Öcalan’ın şerefsiz bir vatan haini olduğu ve idam edilmesi gerektiği konusundaki görüşüm hiç değişmedi. Yanardağ’ın bir kelimesine dahi katılmıyorum" şeklinde konuştu. 

Zafer Partisinin Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçisi olduğunu ifade eden Özdağ tweet'ini şu şekilde sonlandırdı: "Ancak İmralı’da Öcalan ile anayasa yazan AK Parti’nin Yanardağ’ı gözaltına alması için önce AK Parti yöneticilerinin yüzde 95’ini gözaltına alması gerek. Zafer Partisi ideolojik köşeli partidir.Bazıları gibi nereye koysan oraya uymaz, Diyarbakır’da ayrı, Edirne’de ayrı konuşmaz. Zafer Partisi’nde sadece Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliği yapılır ve Atatürk’ten taviz verilmez, Atatürk adına özür dilenmez. Atatürk özür dilenecek hiç bir şey yapmamıştır"

Bakmadan Geçme