Özdağ'dan, Kılıçdaroğlu'na çağrı

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, CHP'nin Atatürk'ün kurduğu milli, ünitern, laik devletten yana olması halinde ve sığınmacıları göndermeyi kabul etmeleri koşuluyla, Zafer Partisi, Adalet Partisi ve Doğru Parti'nin Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini açıkladı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Özdağ'dan, Kılıçdaroğlu'na çağrı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP’nin 1924 Anayasası'nı temel alması ve  milli, üniter, laik devletten yana olduklarını açıklaması taktirinde Kılıçdaroğlunu destekleyeceklerini açıkladı. Özdağ,” Bunu yaparsanız; PKK, FETÖ, Saray artıklarından kaybettiğiniz oyun fazlasını alacaksınız. Çevrenizde Türk Bayrağı'na tahammül edemeyen PKK artıklarını, saray artıklarını, FETÖ ile iltisaklı sözde politikacıları görüyoruz. Atatürk'ün partisinde Genel Başkan olduğunuzu hatırlayın ve bunları tasfiye edin" şeklinde konuştu.

Zafer Partisi olarak, makam mevki ve ihale kavgası yapmadıklarını belirten Özdağ, “biz zafer partisi olarak vatan kavgası, vatan mücadelesi veriyoruz. Siyaseti makam, mevki ve ihale kavgası verenlerle sürdürmek istiyorsanız bu bir tercihtir ama bizim gibi Cumhuriyetin kuruluş ilkelerini ve Atatürk'ün kurmuş olduğu Cumhuriyeti savunan parti ve yurttaşların desteğini isterseniz biz sizden ne ittifak isteriz, ne milletvekilliği isteriz, ne listede bir şey isteriz. Biz mücadelemizi Türk halkının teveccühüne dayanarak yaparız ama siz bu ilkeleri desteklerseniz, Atatürk'ün kurduğu cumhuriyete ve kuruluş ilkelerine sahip çıkarsanız. O zaman. Zafer Partisi olarak biz sizi destekleriz.” İfadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme