• Haberler
  • Siyaset
  • Özdağ: Namazı Allah için değil seçmen için kılıyor

Özdağ: Namazı Allah için değil seçmen için kılıyor

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ak Parti Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun katıldığı bir televizyon programı stüdyosunda namaz kılmasını sosyal medya hesabından eleştirdi. Özdağ, 'Allah'a değil seçmene kılınan namaz. Esenler belediye başkanı Tevfik Göksu , CNN Türk stüdyosunda namaz şovu yapıyor, fotoğraf çektirip servis ediyor. Allah'tan korkmuyor, kuldan utanmıyor' dedi.

Özdağ: Namazı Allah için değil seçmen için kılıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, katıldığı televizyon programında stüdyoda namaz kılmasını ve resimleri servis edilmesi hakkında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. 

“ALLAH’A DEĞİL SEÇMENE KILINAN NAMAZ” 

Tevfik Göksu’nun Stüdyoda namaz şovu yaptığını ifade eden Özdağ, “Allah’a değil seçmene kılınan namaz. Esenler belediye başkanı Tevfik Göksu , CNN Türk stüdyosunda namaz şovu yapıyor, fotoğraf çektirip servis ediyor. Allah’tan korkmuyor, kuldan utanmıyor” şeklinde konuştu. 

“İŞLEDİĞİNİZ GÜNAHLARI AFFETİRECEK BİR NAMAZ YOK”

Haçlı seferinden bu yana halkın karşılaştığı en büyük bela olduğunu söyleyen Özdağ, “Sizin bu ülkeye karşı işlediğiniz günahları affettirecek bir namazın olduğunu düşünmüyorum. Zihniyetiniz Haçlı Seferlerinden buyana halkımızın karşılaştığı en büyük bela. Halk seçiyor demeyin. İthal seçmen, siyasi rüşvet, sosyal yardımlar, medya ambargoları, sarı muhalefet, kirli referandum vs. Ancak yüzde 51-52 denkleştiriyorsunuz” ifadelerine yer verdi. 
 

Bakmadan Geçme