• Haberler
  • Güncel
  • Özel'e saldıran şahısla ilgili şok edici detay ortaya çıktı: 2 çocuğunu öldürmüş!

Özel'e saldıran şahısla ilgili şok edici detay ortaya çıktı: 2 çocuğunu öldürmüş!

İçişleri Bakanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'e yumruklu saldırı gerçekleştiren şahsın iki çocuğunu öldürdüğünü, hırsızlık ve tehdit suçlarından kaydının olduğunu duyurdu.

Özel'e saldıran şahısla ilgili şok edici detay ortaya çıktı: 2 çocuğunu öldürmüş!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'e TBMM Grup Başkanvekili ve DEM Parti milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in cenaze töreninin ardından saldırı gerçekleştirildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından konuyla ilgili yapılan ilk açıklamada, saldırganın gözaltına alındığı belirtildi.

İçişleri Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise, Özel’e fiziki saldırı gerçekleştiren şahsın, 2004 yılında iki çocuğunu öldürdüğü, diğer iki çocuğunu ise yaraladığı duyuruldu.

Bakanlığın paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

"CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’e fiziki saldırı gerçekleştiren 66 yaşındaki S.T. adlı şahsın; 2004 B.T. ve M.T. isimli çocuklarını öldürdüğü ve iki çocuğunu yaraladığı belirlenmiştir. Hırsızlık ve Tehdit suçunlarından kaydı vardır. Müebbet Hapis Cezası alan S.T., 2020 yılında şartlı tahliye ile serbest bırakılmıştır." 

Hakimiyet Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme