Özer: Tarihi bir zaferin eşiğindeyiz

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Hakan Özer, '13 senedir tüm seçimlerde aktif olarak görev aldım. Şu an meydanlar, saha ve esnaflarımız davamızı inanılmaz sahiplenmiş durumda. İnşallah tarihi bir zaferin eşiğindeyiz' dedi.

Özer: Tarihi bir zaferin eşiğindeyiz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: 28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Hakan Özer, seçim çalışmaları kapsamında Beyşehir ilçesinde saha çalışmaları gerçekleştirdi. Sanayi ve pazar ziyaretlerinde bulunan Özer, “Beyşehir merkezde sebze pazarına geldik. Hemşerilerimizle, esnaflarımızla buluşuyoruz. Seçim çalışmalarımız başlayalı yaklaşık bir ay oldu. Artık sona doğru gidiyoruz. Her geçen gün sahada daha da olumlu bir havayla karşılaşıyoruz. Genelde AK Parti ailesi bu şekilde reaksiyon verir. Her geçen gün daha çok sahiplenmiş bir kitleyle bir aradayız” dedi.
‘ÇOK İYİ BİR NETİCE ALACAĞIZ’
Seçimlerden çok iyi bir neticeyle ayrılacaklarına inandıklarını söyleyen Mustafa Hakan Özer, “İnşallah seçimlerde hep birlikte hem Konya’da hem de Türkiye’de çok iyi bir neticeyle karşılaşacağız. İlk turda bu işi bitireceğiz. İnşallah kaldığımız yerden de yolumuza devam edeceğiz. Reaksiyon son derece güzel. Mitinglerimiz Türkiye’nin her yerinde büyük bir coşkuyla gerçekleştiriliyor. Konya’mızda da öyle oldu. 13 senedir tüm seçimlerde aktif olarak görev aldım. Şu an meydanlar, saha ve esnaflarımız davamızı inanılmaz sahiplenmiş durumda. İnşallah tarihi bir zaferin eşiğindeyiz” diye konuştu.
‘ŞEHRİMİZİN HER KÖŞESİNE GİDİYORUZ’
Konya'da çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadıklarını vurgulayan Özer, “Her saniyemizi değerlendirmeye çalıştık. Şehrimizin her köşesine gitmeye de devam ediyoruz. Konya adeta bir ülke gibi. Yüzölçümü çok büyük bir şehir. Fakat biz gücümüz yettiğince, seçim koordinasyon merkezimizin vermiş olduğu görevlendirmeler nispetinde programlara sadık kalarak elimizden geleni gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.
’GELECEĞİMİZİ ORTAK ŞEKİLLENDİRECEĞİZ’
Milletin kararının güçlü Türkiye yönünde olacağının altını çizen Mustafa Hakan Özer, “Bütün milletvekili adaylarımız, teşkilatlarımız inanılmaz bir şekilde çalıştı. Verimli çalışmalar gerçekleştirdik. Finale doğru yaklaşıyoruz. Bütün bu emeklerin karşılığını da inşallah sandıkları patlatarak alacağız. Milletimiz çok tarihi bir seçim yaşıyor. Geleceğimizi ortak şekillendireceğiz. Milletimizin kararı büyük, güçlü Türkiye yönünde olacak. Bunu görüyoruz. İnşallah 14 Mayıs gecesinde Türkiye Yüzyılı’na hep birlikte adım atacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

KONYA HABER - KONYA HAKİMİYET HABER
 

Bakmadan Geçme