Öztürk Yılmaz'dan İletişim Başkanı Fahrettin Altun'a 'Sansür Başkanı' Yakıştırması

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, bugün gelen şehit haberleri üzerine İletişim Başkanı Fahrettin Altun'u sert bir dille eleştirdi. Yılmaz, sosyal medya platformu X hesabından yaptığı paylaşımda, Altun'a bir dizi soru yönelterek 'Sansür Başkanı' ifadesini kullandı.

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, bugün gelen şehit haberleri üzerine İletişim Başkanı Fahrettin Altun'u sert bir dille eleştirdi. Yılmaz, sosyal medya platformu X hesabından yaptığı paylaşımda, Altun'a bir dizi soru yönelterek "Sansür Başkanı" ifadesini kullandı.

Yılmaz'ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Sansür Başkanı Fahrettin Altun! Şehitlerimiz ve yaralanan 8 askerimizle ilgili açıklama yapmışsın. Sana dört sorum var:

Güvenlik toplantısı neden şimdi yapılmıyor da yarına kalıyor? Böyle durumlarda olağanüstü toplanılır! Saat kaç olursa olsun! Erdoğan'ın keyfini mi bekliyorsunuz! Böyle devlet yönetimi mi olur?

Hamas bu saldırıyı kınadı mı?

Dört aydır Gazze için cihad ilan eden tarikatlar-siyasal islamcılardan PKK'lı teröristlerle savaşmak amacıyla Kuzey Irak'a veya Suriye'ye gitmek için başvuran oldu mu?

Ayakkabı numaralarına kadar biliyoruz yalanı için özür dilemeyi düşünen birileri var mı?

Ülkenin onuru, senin algından daha önemlidir. Bunu bil! O trollerine de azıcık akıllı olmalarını tavsiye et! Allah ülkemizi ve Türk Milletini sizden korusun! Kahrolsun PKK alçakları ve destekçileri!"

Özel Haber

Bakmadan Geçme