Palut'tan klasik açıklama: 'Önümüzdeki maça hazırlanacağız'

A.Konyaspor teknik patronu İlhan Palut'tan maç sonu klasik açıklama..Kendi sahasında kazanmakta zorlanan, son iki hafta öne geçtiği karşılaşmalarda skoru koruyamayan, kötü oyuna çözüm üretemeyen Yeşil-beyazlılar'da Palut'tan 'Karagümrük'e hazırlanacağız' açıklaması geldi.

Palut'tan klasik açıklama: 'Önümüzdeki maça hazırlanacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Arabam.com Konyaspor-Demir Grup Sivasspor maçının ardından konuşan teknik direktör İlhan Palut, neden kötü oynadıklarını ve galibiyeti koruyamama sebeplerini anlatmak yerine, Karagümrük'ü hedef gösterdi. Sahasında 4 maçtır kazanamayan, lig'de son iki maçında öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamayan Yeşil-beyazlılar'da moraller bozuk. 

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında evinde Demir Grup Sivasspor ile 2-2 berabere kalan Arabam.com Konyaspor'un teknik direktörü İlhan Palut, 2 puan kaybettikleri için üzgün olduğunu söyledi.

Verdikleri mücadeleye rağmen karşılaşmadan 2 puan kaybettiklerini belirten Palut, "Üç gün sonra maçımız var. Ne kadar üzülmüş olsak da kazanmaya ne kadar yakın olduğumuz bir maçtan 1 puanla ayrılıyor olsak da hemen Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başlayacağız." dedi.

Palut, bir gazetecinin VAR odası kayıtlarının yayınlanmasıyla ilgili sorusuna, "Şu anda açıklamalar fırtınası, VAR kayıtlarının dinlenmesi tamamen saha içinden ülke futbolunu koparmaya doğru gidiyor. Bundan çok da memnun değilim, rahatsızım. Bazı sorunlar ve hatalar oluyor ama inşallah tez zamanda çözülür. 'VAR kayıtlarında ne var, VAR hakemi ne demişti, biz de bir açıklama yapalım, hakkımızı koruyalım' gibi algı fırtınası bir an önce biter. Ligimizin marka değerini artıracak en doğru yer olan saha içine döneriz." diye cevap verdi.

 

Bakmadan Geçme