Para vermeyen annesine benzin dökerek yaktı!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, kendisine para vermeyen annesini ve kendisini benzin dökerek yaktı. Zanlı elleri sargılı adliyeye sevk edilirken, kendisini görüntüleyen gazetecilere, 'Niye çekiyorsun ki bu kadar, ne yaptığımı sen nereden biliyorsun?' diyerek çıkıştı.

Olay, 18 Nisan Perşembe günü Sakarya’nın Akyazı ilçesine bağlı Erdoğdu Mahallesi’nde yaşandı. İddialara göre, 42 yaşındaki Ö.Y., 64 yaşındaki annesi M.Y.’den bir miktar para istedi. Annesinin kendisine para vermedi. Ö.Y., maddi ve ailevi sorunları iddiası ile benzin dökerek kendisi ve annesini yaktı. Olayın yetkili birimlere ihbar edilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan M.Y., Akyazı İlçe Devlet Hastanesi’ne ardından ise Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. M.Y.’nin vücudunda 2 ve 3’üncü dereceden yanıklar oluştuğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. M.Y. buradan Kocaeli Şehir Hastanesi Yanık Ünitesi’ne sevk edildi.  

Zanlı Ö.Y. ise olayın ardından yakalanarak ilçe jandarma komutanlığına götürüldü. İki elinde de yanıklar oluşan zanlı, jandarma komutanlığındaki işlemlerinin ardından elleri sargılı bir şekilde adliyeye sevk edildi. Ö.Y. adliyeye götürüldüğü sırada kendisini görüntüleyen gazeteciye, “Niye çekiyorsun ki bu kadar, ne yaptığımı sen nereden biliyorsun?” diyerek çıkıştı. Ö.Y. gazetecinin ‘Pişman mısınız?’ sorusunu yanıtsız bıraktı. 

Diğer yandan adliyeye sevk edilen Ö.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hastanede tedavi altında olan anne M.Y.’nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.  

Bakmadan Geçme