Park halindeki minibüse çarpıp takla attı

Üsküdar'da kontrolden çıkan bir otomobil, park halindeki minibüse çarptı, takla attı.

Kaza Üsküdar’da Barbaros Mahallesi Nuh Kuyusu Caddesi üzerinde meydana geldi. 02.30 sıralarında bir otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında park halinde duran servis minibüsüne çarpıp takla attı. Durumun ihbar edilmesi üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay sonucunda sürücü Dilara T. ve yanında yolcu olarak bulunan şahıs yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Nuh Kuyusu Caddesi Kadıköy istikameti ise kaza sebeiyle trafiğe kapandı. Aracın çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından trafik akışı yeniden normale döndü. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Kazayla ilgili konuşan Samet Demirtaş, "Işıklar yanmıyordu gece olduğu için. Aracın hızla gelmesi sonucu bir ses geldi. Dönemeçte takla attı ve servis aracına vurdu. Geldiğimizde durumları iyiydi, bir şeyleri yoktu. Servis aracında kimse yoktu. Takla atan otomobilde 2 kişi vardı. Ben geldiğimde 5-10 saniye içinde çıktılar. Durumlarında pek bir şey yok, ufak tefek kanamalar var" dedi.

Bakmadan Geçme