PATOS İSRAİL MALI MI? Atıştırmalık hastalarının gündeminde cips var: Türk malı cipsler hangisi?

Patos İsrail malı mı? Gazze'ye başlatılan soykırım ve katliam saldırılarına sessiz kalmak istemeyenler İsrail mallarına boykot başlattı. Bu kapsamda başta Carrefour, Loreal, Nestle, Lipton, Sırma, Coca Cola, Damla gibi ürünler boykot listesine alındı. Cips hastaları ise İsrail üretimi veya ekonomisine katkı sağlayan ürünleri boykot kararı aldı. Peki, Türk malı cipsler hangisi?

Patos İsrail malı mı? Türk malı cipsler hangisi? soruları işgal yönetiminin Gazze’ye başlattığı soykırımın ardından gündem oldu. Soykırım ve katliama sessiz kalmak istemeyenler ellerinden geleni yapmaya başladı. Küresel çapta İsrail mallarına yönelik ekonomik savaş başlatıldı. Böylece İsrail ürünü ya da İsrail’de üretilen markaların tamamı boykot edilmeye başlandı. Ülkemizde de Gazze’ye yönelik soykırıma karşı İsrail mallarına boykot başladı. Bu ekonomik savaşta İsrail’de üretilen cipsler merak edildi. Bilinçlenerek boykota devam eden milyonlarca kişi Türk cipslerini de öğrenip tercihlerini değiştirmeye başladı.

PATOS İSRAİL MALI MI?

Hayır Patos Türk malıdır. Türkiye merkezli bir atıştırmalık ürün markasıdır. Patos, 1985 yılında Süleyman ve Alpaslan Karakan tarafından kurulan Doğuş Çay tarafından üretilmektedir. Doğuş Çay, Türkiye'nin en büyük çay üreticilerinden biridir ve merkezi İstanbul'un Maltepe ilçesinde yer almaktadır.

PATOS İSRAİL MALI MI? Atıştırmalık hastalarının gündeminde cips var: Türk malı cipsler hangisi?

Patos, 1980'lerin başında Türkiye'de piyasaya sürüldü ve kısa sürede ülkenin en popüler cips markalarından biri haline geldi. Patos, çeşitli lezzetlerde üretilmektedir ve Türkiye'nin yanı sıra yurt dışında da satılmaktadır.

Bu nedenle, Patos'un sahibi Türkiye'dir ve Türk malıdır.

TÜRK MALI CİPSLER HANGİSİ?

Tabii ki. Türkiye'de üretilen Türk malı cipsleri şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Patos: Türkiye'nin en popüler cips markalarından biri olan Patos, Doğuş Çay tarafından üretilmektedir. Patos, çeşitli lezzetlerde üretilmektedir ve Türkiye'nin yanı sıra yurt dışında da satılmaktadır.
  • Cipso: Doğuş Çay tarafından üretilen bir diğer cips markası olan Cipso, patates ve mısır cipsleri üretmektedir. Cipso, çeşitli lezzetlerde üretilmektedir ve Türkiye'nin en popüler cips markalarından biridir.
  • Chipsmaster: Doğuş Çay tarafından üretilen bir diğer cips markası olan Chipsmaster, patates cipsleri üretmektedir. Chipsmaster, çeşitli lezzetlerde üretilmektedir ve Türkiye'de yaygın olarak satılmaktadır.
  • Cornitos: Gesa Gıda tarafından üretilen bir cips markası olan Cornitos, mısır cipsi üretmektedir. Cornitos, çeşitli lezzetlerde üretilmektedir ve Türkiye'nin yanı sıra yurt dışında da satılmaktadır.
  • Patitos: Gesa Gıda tarafından üretilen bir cips markası olan Patitos, patates cipsleri üretmektedir. Patitos, çeşitli lezzetlerde üretilmektedir ve Türkiye'de yaygın olarak satılmaktadır.
  • Ruloto: Gesa Gıda tarafından üretilen bir cips markası olan Rulito, mısır cipsleri üretmektedir. Rulito, çeşitli lezzetlerde üretilmektedir ve Türkiye'de yaygın olarak satılmaktadır.
  • Punto: Gesa Gıda tarafından üretilen bir cips markası olan Punto, patates cipsleri üretmektedir. Punto, çeşitli lezzetlerde üretilmektedir ve Türkiye'de yaygın olarak satılmaktadır.

Bu cipslerin tamamı Türk malı olup, Türkiye'de üretilmektedir.

Bakmadan Geçme