- Haberler
- Konya
- Pazarcı: '30 Zaferiyle, Türk Milleti bağımsız yaşamaya devam edeceğini dünyaya göstermiştir'
Pazarcı: '30 Zaferiyle, Türk Milleti bağımsız yaşamaya devam edeceğini dünyaya göstermiştir'
Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkçe Öğretmeni Özgür Pazarcı, Türk Milletinin bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşamaya devam edeceğini bu zaferle dünyaya bir kez daha gösterdiğini söyledi.
Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkçe Öğretmeni Özgür Pazarcı,30 Ağustos Zafer Bayramının 104. Yıldönümüyle ilgili mesaj yayımladığı mesajında, 30 Ağustos, Türk Milletinin kahraman ordumuzla birlikte büyük bir cesaret ve fedakârlıkla kazandığı bir zaferdir dedi.
Pazarcı, “Zorlu bir Kurtuluş Savaşı mücadelesini başarıyla sonuçlandırarak, Anadolu'yu ebedi yurdumuz olarak bir kez daha tescillediği ve Cumhuriyet'imizin kuruluşunun müjdelediği büyük zaferimizin 104. yıldönümü Türk Milleti olarak coşkuyla birlikte kutluyoruz. Milletimizin yaşlısıyla genciyle, kadınıyla erkeğiyle bir bütün olarak, tüm imkânsızlıklara ve zor şartlara rağmen kahraman ordumuzla birlikte gösterdiği büyük cesaret ve fedakârlıklarla kazandığı bir zaferdir” dedi.
Özgür Pazarcı, “Tarihin hiçbir döneminde, esareti kabul etmeyen Türk Milleti vatanının bütünlüğünden, bağımsızlığı ve hürriyetinden ödün vermemiş, bu şuur içinde sonsuza kadar bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşamaya devam edeceğini, bu eşsiz zafer ile tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Bugün bizlere düşen görevde, şehitlerimizin kanı ile sulanarak bize emanet bıraktıkları bu kutsal toprakları birlik beraberlik içerisinde aynı şuurla gelecek nesillere taşımak ve ülkemizi her alanda daha güçlü kılmak için var gücümüzle çalışmaktır. Bu duygu ve düşünceler içerisinde, bu zaferi ve vatanı bizlere miras bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, bütün şehitlerimizle gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en kalbi duygularımızla kutluyoruz” diye konuştu.
