• Haberler
  • Güncel
  • Pazarda Kapış Kapış Gidiyor: Yaşlanma Karşıtı 5 Mucize!

Pazarda Kapış Kapış Gidiyor: Yaşlanma Karşıtı 5 Mucize!

Cildin kaybettiği neme yeniden kavuşabilmesi için içerisinde daha çok antioksidan özleri bulunduran besinlere karşı ilgi günden güne artıyor.

Vücuda alınan her besin cildin daha parlak ve sağlıklı görünmesini sağlıyor. İlerleyen yaşla birlikte oluşan bölgesel kırışıklık ve yaşlanma etkisini kırabilmek için tüketilen gıdalara dikkat etmek gerekiyor.

Özellikle bıçak altına yatmak istemeyenler botoks gibi riskli yöntemlere başvurmaktan uzak durmayı tercih ediyor. Cildin kaybettiği neme yeniden kavuşabilmesi için içerisinde daha çok antioksidan özleri bulunduran besinlere karşı ilgi günden güne artıyor.

Doktorların da tavsiye ettiği doğal yollarla yaşlılık etkisini giderecek bazı sebze ve meyveler bulunuyor. İçerisindeki güçlü pigmentler sayesinde antioksidan özelliğini açığa çıkaran domates cildin zararlı ışınlara karşı korunmasını sağlıyor.

Ameliyatsız Gençlik Etkisi Aşılıyor!
Özellikle cilt kanseri riskini düşürerek kırışıklıkları azaltmayı sağlıyor. Bu sayede cildin kaybettiği nem dengesi korunurken daha esnek ve parlak bir görüntü elde edilebiliyor. Doktorlarında önerdiği içerisinde Omega-3 yağ asidi gibi sağlıklı ve faydalı yağlar barındıran diğer besin öğeleri arasında şunlar yer alıyor: Kuruyemiş, yaban mersini, sağlıklı yağlar, tam tahıllı gıdalar…

Kalp Sağlığını Korurken Cildi Yeniliyor!
Tam tahıllı gıdaların içerisinde vücuda enerji veren ve tok tutan birden çok vitamin ve mineral özü bulunuyor. Kış aylarında daha çok tüketilen antioksidan deposu yaban mersini yaşlanma etkisini istenen seviyede kırabiliyor. Özellikle kötü kolesterolü düşürerek kalp sağlığını destekliyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme