Pekyatırmacı'dan Marangozlar Ve Keresteciler Esnafına Ziyaret! 

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Ağaç İşler Sanayi'sinde yer alan Marangoz ve Keresteci esnafına işyerlerinde ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Pekyatırmacı, 'En büyük mutluluk ve motivasyon kaynağımız hemşerilerimizin hizmetlerimizden duyduğu memnuniyet' diye konuştu.

Pekyatırmacı'dan Marangozlar Ve Keresteciler Esnafına Ziyaret! 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, ilçenin farklı noktalarında esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Pekyatırmacı’nın bu kez ziyaretlerinin adresi Ağaç İşler Sanayi’sinde yer alan Marangoz ve Keresteci esnafları oldu. Sabah kahvaltısını site esnafıyla birlikte yapan Başkan Pekyatırmacı esnaflardan gelen talep ve önerileri dinledi. Pekyatırmacı daha sonra Ağaç İşleri Sanayi  Sitesi’nde bulunan iş yerlerini ziyaret ederek esnaflara çalışmalarında kolaylıklar diledi.  

Başkan Pekyatırmacı,“Hizmetlerimizin öznesinde insan var”

Türkiye’nin 50 ilinden büyük, metropol ilçelerinden biri olan Selçuklu'da tüm ilçe sakinlerine hizmet etmenin mutluluğu yaşadıklarını belirten Pekyatırmacı, “İnsana hizmet odaklı ve insanımızın mutluluğunu ön plana alan bir anlayışla 5 yıl boyunca ilçemizde güzel çalışmalara imza attık. Bugün Selçuklu, ilklerin projesinin hayata geçirildiği  nitelikli eser ve hizmetlerle Türkiye’nin göz bebeği bir ilçe haline geldi. Her gün 7’den 70’e her yaştan hemşehrimiz ilçemizin dört bir tarafında yer alan yatırım ve hizmetlerimizden faydalanıyor. Mahalle ve işyeri ziyaretleriyle bir araya geldiğimiz hemşehrilerimiz çalışmalarımızdan duydukları memnuniyetleri ifade ediyor. Onların teşekkürleri ve bizi sıcak karşılamaları en büyük mutluluk ve motivasyon kaynağımız oluyor. Yeni dönemde de inşallah el ele, gönül gönüle çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” diye konuştu. 

Bakmadan Geçme