• Haberler
  • Güncel
  • PENÇE-KİLİT Operasyonunda Fulya Öztürk'ün Sözleri Tepkiye Sebep Oldu! Resmen 'ACIK İSTİHBARAT' Yorumu Yapıldı!

PENÇE-KİLİT Operasyonunda Fulya Öztürk'ün Sözleri Tepkiye Sebep Oldu! Resmen 'ACIK İSTİHBARAT' Yorumu Yapıldı!

PENÇE-KİLİT Operasyonunda Fulya Öztürk'ün Sözleri Tepkiye Sebep Oldu! Resmen 'ACIK İSTİHBARAT' Yorumu Yapıldı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Pençe-Kilit operasyonunda Irak’ın kuzey bölgesinde yaşanan çatışma sebebi ile 9 asker şehit oldu. Son durumla ilgili gazeteci Fulya Öztürk’ün olayla ilgili durumu anlatırken kullanmış olduğu sözler tepkilere yol açtı. Tepkiler sonrasında Öztürk bir açıklamada bulundu.

Öztürk’ün durumu aktarmak için kullanmış olduğu sözlere karşı tepkiler gecikmedi. Öztürk’ün kullanmış olduğu sözler şu şekilde:

“Hakurk’a oldukça yakın bir yerdeyiz. Pençe-Kilit operasyonuna da yakınız ve konuşmakta çok zorluk çekiyoruz. Bu bölgede şartlar çok zor durumda. Jandarma komandolar ve Mehmetçik nöbetlerini sürdürüyorlar. Böylesine zor bir bölgede mücadelelerine devam etmekteler. Gece ise şartlar daha da zor bil hal almaktadır. Tipi şiddetini daha da arttırmaya başlıyor” dedi.

Öztürk konu ile ilgili açıklama yaptı

Öztürk’ün “Biraz önce konuşmuş olduğumuz Tim araziye çıktı” cümlesi tepkilere sebep oldu. Öztürk ise tepkiler sonrasında şu şekilde açıklama yaptı:

“Senelerdir askeri yerlere gidip çekim yapıyorum. Şuana kadar komutan ve askerlerden memnuniyet duydum. Siz neyin peşindesiniz?”

Bakmadan Geçme