Perilla'dan Hakimiyet'e ziyaret

İş dünyasının önde gelen temsilcilerinden olan Perilla markasının sahibi Doğrular Ev Ürünleri A.Ş. yetkilileri İcra Kurul Üyesi Hasan Özkan, Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Bekir Özer ve Marka Danışmanı Nesrin Çağdaş, Hakimiyet'e ziyaret gerçekleştirdi.

İş dünyasının önde gelen temsilcilerinden olan Perilla markasının sahibi Doğrular Ev Ürünleri A.Ş., geçmişten günümüze uzanan köklü bir başarı öyküsüyle dikkat çekiyor.

Ziyaretleri sırasında şirketin kuruluşundan bugüne olan gelişim sürecini ve gelecek hedeflerini paylaşan şirket yetkisi; İcra Kurul Üyesi Hasan Özkan, özellikle yenilik ve kaliteye verdikleri önemi vurguladı.

Perilla desem beğenirsiniz ama burası Doğanlar: Perilla' dan Hakimiyet' e ziyaret

Doğrular  Şirketi'nin temelleri, 1979 yılında Hasan Doğru, İsmail Doğru ve İhsan Özkan tarafından atıldı.

İlk başlarda tencere-tava sektöründe faaliyet gösteren şirket, zamanla ürün yelpazesini genişleterek sunta, ütü masaları ve metal merdiven gibi ev gereçleri alanına adım attı.

Kuruluşundan bugüne Doğrular Şirketi, sürekli olarak yenilik ve kaliteye odaklanarak, ev işlerini kolaylaştıran pratik çözümler sunmaya devam ediyor. Üstün işçilik ve kaliteli malzeme kullanımıyla üretilen ev gereçleri, kullanıcıların günlük yaşamlarını kolaylaştırmak için tasarlanıyor.

Özellikle kadın istihdamına verdiği önemle bilinen Doğrular  Şirketi, son zamanlarda kadın çalışanlarına daha fazla fırsat sunarak toplumsal cinsiyet eşitliğine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Rusya'da da üretim tesisi bulunan şirket, uluslararası alanda da başarılı bir şekilde faaliyet gösteriyor.

Geçtiğimiz yıl tarım sektöründe de adımlar atan Doğrular  Şirketi, büyükbaş süt hayvancılığı ve avokado yetiştiriciliği alanlarında faaliyet göstererek ekonomiye ve istihdama katkı sağlıyor.

Doğrular Şirketi'nin ziyareti, iş dünyasında yenilik ve kalitenin önemini bir kez daha vurgularken, aile geleneğini ve birlik beraberlik ruhunu sürdürerek, geleceğe dönük umut verici adımların atıldığını gösterdi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme