Petrollerde zam kuyruğu! Alabilen şanslı...

Seçim sonrası bir türlü önü alınamayan döviz artışlarının sonucunda akaryakıt fiyatlarına da kaçınılmaz zam yolda. Benzin, motorin ve otogaza yüklü bir zam geleceğini duyan vatandaşlar petrol istasyonlarına akın ediyor. Kilometrelerce uzayan akaryakıt kuyrulkarı görünrülendi.

Petrollerde zam kuyruğu! Alabilen şanslı...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dün ve bugün gün boyu Türkiye 90'lı yıllara geri mi dönüyor dedirtecek görüntüler yaşandı Akaryakıt fiyatlarına yapılacak olan yeni zamlar öncesi, vatandaşlar akaryakıt istasyonlarına akın etti. Benzinde 2 lira 70 kuruş, motorinde 1 lira 37 kuruş ve LPG'de ise 67 kuruşluk zamın geleceği haberiyle araç sahipleri, zamdan daha az etkilenmek amacıyla akaryakıt istasyonlarında uzun kuyruklar oluşturdu.

İSTANBUL, ANKARA, KONYA GİBİ ŞEHİRLERDE DURUM İÇ KARARTICI

Uzun kuyrukların oluşması, akaryakıt istasyonlarında zaman kaybına ve trafik sıkışıklığına yol açtı. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde akaryakıt kuyrukları bazı bölgelerde trafiği adeta durma noktasına getirdi. Aynı zamanda bu durum, akaryakıt tedarikinde sıkıntılar yaşanmasına da neden olabilir. Vatandaşların akaryakıt ihtiyaçlarını karşılamak için uzun süre beklemek zorunda kalmaları, günlük yaşamlarını olumsuz etkiledi.

VATANDAŞLAR İSYAN ETTİ

Vatandaşların zam kuyruğu çilesi sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Pek çok kişi uzun kuyrukların fotoğraflarını paylaşarak, vatandaşın çilesine tepki gösterdi. vatandaşların ekonomik zorluklarla mücadele ettiği, Akaryakıt fiyatlarının yüksekliği insanları zam öncesi stok yapmaya yönlendirdi.

Bakmadan Geçme