Peugeottan Ocak Ayı Jesti: Bütçe Dostu Faizsiz Kredi Desteği Verecek!

Peugeot Ocak ayına özel sayılı modellerinde geçerli faizsiz kredi kampanyasını başlattı.

Lüks donanımları ile kaliteli bir altyapı sunan Peugeot kusursuz araç teknolojisi ile sektörde öne çıkıyor. 1 Ocak tarihi itibariyle başlayan yeni yıl döneminde Peugeot onlarca SUV modelinde düşük faizli veya faizsiz kredi teklifi sunuyor.

Peugeot 2008 modeli için 165 bin TL kredi teklifini duyurdu. 12 aylık vadelerle ödenebilecek olan kredi için faiz istenmiyor. Peugeot'un teknoloji ile donatılmış hatchback sınıfındaki sevilen elektrikli araç modeli Peugeot E-308 150.000 TL faizsiz kredi başvurusu yapılabiliyor.

Peugeot'un Ocak Ayı Kredi Teklifleri
Peugeot SUV 5008 araç modeli için firma 300 bin TL'lik kredi teklifini duyurdu. %0,99 faizli 300.000 TL kredi 12 aylık vadelerle geri ödenebilecek. Peugeot'un daha geniş ve kalabalık aileler için tasarladığı Yeni 508 modeli 165.000 TL faizsiz kredi desteği ile satışa sunuldu.

Ticari Araç Modellerinde Kaçırılmayacak Fırsat!
Peugeot'un ticari araç modelleri arasında yer alan Expert One, Partner One modelleri için 200.000 TL'ye kadar %1,99 faizli kredi seçeneği değerlendirilebilecek. Peugeot'nun tüm modellerinde başlatmış olduğu bu kampanya Ocak ayı boyunca devam edecek olup yetkili satış bayisi ile iletişime geçildiğinde değerlendirilebilecek.

Bakmadan Geçme