Pilleri getir maç biletini yüklet!..

'Çevre, geleceğe Mirastır!' sloganı ile geçen sene Yeşil Tribün Projesi'ni hayata geçiren ve Türkiye'de bir ilke imza atan arabam.com Kon-yaspor, şimdi de 'Dönüşüm Tribünü' projesini hayata geçirecek ve Konya'da bir ilk olacak

Pilleri getir maç biletini yüklet!..
TAKİP ET Google News ile Takip Et

‘Çevre, geleceğe Mirastır!' sloganı ile geçen sene Yeşil Tribün Projesi'ni hayata geçiren ve Türkiye'de bir ilke imza atan arabam.com Kon-yaspor, şimdi de 'Dönüşüm Tribünü' projesini hayata geçirecek.

BEŞİKTAŞ MAÇIYLA BAŞLAYACAK

Konyaspor Kulübü ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının ortak düzenlediği 'Dönüşüm Tribünü' projesi, Beşiktaş maçıyla birlikte hayata geçiyor.

5 ADET PİLE YÜKLEME YAPILACAK

'Dönüşüm Tribünü' projesi kapsamında taraftarlar, geri dönüştürülebilir 5 adet pili stadyumumuzun doğu tribünü bölgesinde yer alan Passolig gişesi yanına kurulacak pil dönü-şüm standına bırakmaları gerekiyor. Pilleri teslim edenler, stand görevlisinden Beşiktaş maçı biletini yükletebilecek.

PASSOLİG KARTI ŞART

Dönüşüm Projesi'ne katılmak isteyen taraf-tarların, 12-13 Ocak günleri saat 10.00 ila 17.00 arasında maç günü ise (14 Ocak Cumartesi günü) saat 12.00'ye kadar 5 adet geri dönüştürülebilir pilleri teslim etmeleri gerekiyor. Projeye dahil olmak isteyen taraftarların, Konyaspor Passolig Kartı sahibi olması gerekiyor. SPOR SERVİSİ

Bakmadan Geçme