PO ile Deponuzu Ucuza Fulleyin: 525 TL Hediye Akaryakıt Kazanmak İçin!

Petrol Ofisi istasyonlarına gelen kazandıran programlar kampanyaları ile deposunu ucuza fullüyor.

PO ile Deponuzu Ucuza Fulleyin: 525 TL Hediye Akaryakıt Kazanmak İçin!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tek seferde yapılacak 175 TL ve üzeri akaryakıt alımına toplamda 525 TL'ye kadar kazanma fırsatı sunan Petrol Ofisi yılın son günlerine özel kampanyasının sürdürüyor. Hediye yakıt kampanyası ile akaryakıt alımını ucuzlatan teklifi 31 Aralık tarihinde sona erecek.

PO İle Hediye Yakıt Nasıl Kazanılır?

Petrol Ofisi mobil uygulaması üzerinden yapılacak başvuru ile tek seferde 175 TL'ye kadar yapılan harcamalar toplamda 525 TL hediye yakıt kazandıracak. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin Positive kart üyesi olması gerekiyor. Mobil uygulama üzerinden plaka kaydı gerçekleştirildikten sonra Positive kart ile yakıt alımları avantajlı hale geliyor.

Mobil’den Kampanyaya Başvurmak için…

Kampanya dönemi boyunca tek seferde farklı günlerde yapılacak 1.000 TL ve üzeri her yakıt harcaması 35 TL, 2.000 TL ve üzeri her yakıt harcaması 75 TL, 4.000 TL ve üzeri her yakıt harcaması 175 TL hediye yakıt kazandıracak.

Mobil uygulama içerisinde yer alan ilgili kampanyaya “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak tüm şartları yerine getirenler kampanya dönemi boyunca en fazla üç kez hediye yakıtı fırsatını kullanabilecek.

Kazanılan Hediye Yakıtlar Ne Zaman Yüklenir?

Kampanya şartları yerine getirildiğinde en geç 24 saat içerisinde hesaba aktarılacak hediye yakıtlar 10 Ocak 2024 tarihine kadar Petrol Ofisi istasyonlarından yapılacak akaryakıt alımında kullanılabilecek.

 

Bakmadan Geçme