Polisevinde bir araya geldiler

Konya'da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları, Dernek Yöneticileri, Kamu Kurum Müdürleri ve İl Protokolünün Eşleri, Konya Valiliği ile Konya Emniyet Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde Polisevindeki kahvaltı programında bir araya geldi.

Polisevinde bir araya geldiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Polis Eşleri Derneği Konya Şube Başkanı Gül Karabulut, programda yaptığı konuşmada “Bu etkinlik, birlikte olmanın, fikir alışverişinin ve dayanışma gücünün vurgulanması adına önemli bir fırsattır.Sizlerle birlikte yol almak gücümüze güç katmaktadır.Yaptığımız çalışmalarda elde ettiğimiz başarıları ve karşılaştığımız zorlukları paylaşarak birbirimizden öğrenmek, daha etkili ve sürdürülebilir projeler geliştirmemize olanak tanıyacaktır.” ifadelerini kullandı.

Polisevinde bir araya geldiler

Konya valisi  Vahdettin Özkan’ın eşi  Dr. Ruhan Özkan yaptığı konuşmasında, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak bundan sonraki süreçte el ele vererek daha iyi işlere imza atılacağını ifade etti. 

Kahvaltının ardından STK ve Dernek Yöneticileri ile Kamu Kurum Müdürleri, yaptıkları faaliyetlerden bahsederek yapılması planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.
 

Bakmadan Geçme