Polisler kaza yaptı: 1 yaralı, 1 ölü

Otoyolda bir otomobilin çekiciye arkadan çarpması sonucu İstanbul'da görevli bir polis memuru hayatını kaybederken, bir polis memuru da yaralandı.

Pozantı-Ankara otoyolu Akçatekir mevkiinde meydana gelen kaza, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Şişli Devriye Ekiplerinde görevli iki polis memuru izne ayrılarak memleketlerine doğru yola çıktıktan sonra gerçekleşti.

Yusuf Morcalı'nın (26) kullandığı 44 AEJ 202 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak, önünde ki seyir halindeki çekiciye çarptı.

Çarpmanın etkisiyle otomobil hurda yığınına dönerken çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve pois ekipleri sevk edildi.. 

Bölgeye gelen sağlık ekipleri yaralı iki polis memurunu hastaneye kaldırılırken polis memurlarından Mehmet Talha Selaldı (24) sağlık çalışanlarının yapmış olduğu müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Yusuf Morcalı’nın ise hastanede tedavisi devam ediyor.
Hayatını kaybeden polis memuru Mehmet Talha Selaldı’nın cenazesi ise Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ekipler kazayla ilgili inceleme başlattı..
 

Bakmadan Geçme