• Haberler
  • Asayiş
  • Psikolojik sorunları olduğu iddia ediliyordu, annesini öldürdü!

Psikolojik sorunları olduğu iddia ediliyordu, annesini öldürdü!

Bağcılar'da bir şahsın psikolojik sorunları olduğu iddia ediliyordu. O kişi, annesini bıçaklayarak öldürdü. Eve geldiğinde eşini yerde kanlar içinde yatarken bulan baba, büyük şok yaşadı.

 

Olay, Bağcılar Merkez Mahallesi’nde meydana geldi. Akşam saatlerinde, ailesi ile aynı evde yaşayan ve psikolojik sorunları olan Türker G. isimli şahıs annesi Sebahat G.’yi bıçakladı. Daha sonradan eve gelen baba Temel G., kapının açık olduğunu görüp şaşkınlıkla içeri girdi. Eşi Sebahat G.’nin kanlar içinde yerde yattığını gören baba şok oldu. Oğlunun televizyona bıçakla vurmaya çalıştığını gördükten sonra hemen evden dışarı çıktı.

Evin camlarını kırmaya başladı

Yaşlı adamın ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. O esnada ise Türker G. evin camlarını kırmaya başladı. Polis ekipleri binaya girerek Türker G.’yi yakalayıp gözaltına aldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Sebahat G.’nin evde hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Sebahat G.’nin cansız bedeni cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Bakmadan Geçme