Ramazan Ayında Unutulmaz Dizilerle Nostalji Rüzgarı

Ramazan ayı, ibadet ve maneviyatın yanı sıra televizyon ekranlarından yayınlanan özel içeriklerle de renkleniyor. Bu özel ayda ne izleyeceğini bilemeyenler için nostaljiye sürükleyecek bir dizi maratonu hazırladık. Türk televizyon tarihine damga vurmuş unutulmaz diziler, Ramazan ayında tekrar ekranlarınıza gelebilir. İşte bu özel dizi maratonunda izleyicileri bekleyen unutulmaz yapımlar...

Ramazan ayı, ibadet ve maneviyatın yanı sıra televizyon ekranlarından yayınlanan özel içeriklerle de renkleniyor. Bu özel ayda ne izleyeceğini bilemeyenler için nostaljiye sürükleyecek bir dizi maratonu hazırladık. Türk televizyon tarihine damga vurmuş unutulmaz diziler, Ramazan ayında tekrar ekranlarınıza gelebilir.

İşte bu özel dizi maratonunda izleyicileri bekleyen unutulmaz yapımlar...

SIDIKA

Politik mizahın ilk örneği olarak kabul edilen Sıdıka, Sinoplu Saka ailesinin yaşam mücadelesini ekrana taşıyor. Sıdıka'nın aile içindeki denge arayışı ve hayata tutunma çabaları, izleyicilere hem güldürecek hem de düşündürecek.

Sıdıka'nın Telif Zaferi! - Haberler TV İnternetten Seçtiklerimiz -  Beyazperde.com

SÜPER BABA 

Aile bağlarını, fedakarlığı ve yaşamın zorluklarıyla mücadeleyi anlatan Süper Baba, duygusal derinliği olan bir baba figürünü merkeze alıyor. İzleyicileri hem duygulandıracak hem de güçlü bir aile portresi sunacak.

Süper Baba' oyuncularının şimdiki halleri - Yaşam Haberleri

DELİ YÜREK

Anadolu'nun mertliğini ve cesaretini ekrana taşıyan Deli Yürek, aksiyon dolu sahneleriyle izleyicileri ekranlara kilitleyecek. İzleyicileri gerilim dolu anlar yaşatırken, Anadolu'nun mistik atmosferini de hissettirecek.

Deli Yürek Dizisini Neden Sevdik? – Mizah Gastesi

YILAN HİKAYESİ 

Polisiye, komedi ve dramın başarılı buluşması olarak nitelendirilen Yılan Hikayesi, izleyicilere farklı bir hikaye sunuyor. Komik sahneleriyle gülümsetirken, dramatik öğeleriyle de duygusal anlar yaşatacak.

Yılan Hikayesi Dizisi Nerede Çekildi? - Milliyet Emlak

BİZİMKİLER 

Türk televizyon tarihindeki en uzun soluklu dizilerden biri olan Bizimkiler, apartman sakinlerinin komik ilişkilerini anlatıyor. İzleyicileri hem güldürecek hem de apartmanın içindeki sıcaklığı hissettirecek.

Bizimkiler (TV Series 1989–2002) - IMDb

FERHUNDE HANIMLAR 

TRT'nin klasikleri arasında yer alan Ferhunde Hanımlar, izleyicilere unutulmaz bir hikaye sunuyor. Dram türündeki bu dizi, aile içi ilişkileri ve yaşamın zorluklarıyla baş etme çabalarını ele alıyor.

Ferhunde Hanımlar bana ev kazandırdı!' - Magazin Haberleri

EKMEK TEKNESİ

Sinegraf ve Pana Film imzalı, 16 Kasım 2002 tarihinde atv'de yayımlanmaya başlayan ve bir ailenin başından geçenleri konu alan komedi ve dram türündeki Türk televizyon diziydi. 2004 yılında Show TV'ye geçti. Son sezonu burada yayımlandı ve 13 Haziran 2005 tarihinde yayımlanan 106. bölümü ile ekranlara veda etti. 

Üzerinden tam 20 yıl geçti! Ekmek Teknesi'nin oyuncularının son halleri  şaşırttı!

KURTLAR VADİSİ

15 Ocak 2003 tarihinde Show TV'de "Bu bir mafya dizisidir" sloganıyla yayımlanmaya başlayan aksiyon, dram ve politik türdeki Türk televizyon dizisi olan Kurtlar Vadisi dizisi, 4 sezon olup toplam 97 bölümden oluşmaktaydı. 1. sezonunda (ilk 20 bölüm) çarşamba günleri sonrasındaysa perşembe günleri yayımlanmıştı. Her Ramazan ayı geldiğinde Kurtlar Vadisi dizisine baştan başlayıp ilk 97 bölüme kadar izleyen bir kitle hala varlığını koruyor.

Bir Mâlûmatfuruşun Günlüğü: Kurtlar Vadisi Özel – EdebiFikir

İKİNCİ BAHAR

1998-2001 yılları arasında atv'de yayımlanmış olan dram türündeki Türk televizyon dizisi olan İkinci Bahar'ın başrollerinde Türkan Şoray ve Şener Şen'in yer almıştı. Samatya'da çekilen ve 3 sezondan oluşan dizi, 37. bölümü ile ekranlara veda etti.

İkinci Bahar - Dizi 1998 - Beyazperde.com

Ramazan ayında televizyon ekranlarınızı, bu unutulmaz dizilerle renklendirebilirsiniz. İzleyiciler, bu özel dizilerle geçmişe nostaljik bir yolculuğa çıkarken, aynı zamanda aile sıcaklığını ve dayanışmayı da yeniden hatırlayacaklardır.

Özel Haber

Bakmadan Geçme