Ramazan bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin

Lösemili Çocuklar Vakfı, Türkiye'de 25 yıldır lösemi ve kanserle mücadele eden çocuklar ile ailelerine destek olmanın yanı sıra, güven ve yardımseverlik konusunda öncü bir kuruluş olarak biliniyor.

Ramazan bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ramazan Ayı'nın başlamasıyla birlikte, LÖSEV bu özel dönemi, ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatmak için bir fırsat olarak değerlendiriyor. Bu kapsamda, vakıf; gıda maddeleri, et ve et ürünleri ile hijyen malzemeleri içeren yardım paketlerini, tedavi gören lösemi ve kanser hastalarına ulaştırıyor. Bu yardım kolileri, hastaların ve ailelerinin bu mübarek ayı biraz daha rahat ve huzurlu geçirebilmeleri için düzenleniyor, böylece onlara moral ve destek sağlanıyor.

Bağışçılarının her bir kuruşunun doğru ellere ulaştırılması için titizlikle çalışan LÖSEV'e "Koli Koli Mutluluk" çalışmalarında sizler de destek olabilir, sağlıklı, kaliteli, doğal ve her bütçeye uygun LÖSEV Ramazan gıda paketlerinden sipariş vererek, Ramazan Ayı'nda ihtiyacı olan lösemili çocuklar ile kanser hastalarına ulaştırılmasını sağlayabilirsiniz.

Lösemili Çocuklara "Koli Koli Mutluluk"

Acil Yardım Paketi

Orta Aile Paketi

Büyük Aile Paketi

Mutlu Aile Paketi

Sevgi Dolu Geniş Aile Paketi

Ramazan Ayı'nda LÖSEV'e sağlayacağınız katkılar kapsamında;

Türkiye'deki tüm banka şubelerinden "BAĞIŞ EKRANLARI" aracılığı ile masraf ödemeden veya internet bankacılığı üzerinden

Tüm PTT Şubelerinden,

www.losev.org.tr web sitemizden RAMAZAN BAĞIŞI, FİTRE VE ZEKAT" sekmelerine tıklayarak,

(Yardımlarınız için detaylı bilgiye https://www.losev.org.tr/bagis/Ramazan.html linkinden ulaşabilirsiniz.)

Tüm operatörlerin faturalı hatlarından 3406 kısa SMS hattına LÖSEV, BAĞIŞ, MÜCADELE, CAN, TUĞLA kelimelerinden birini ya da 1998 kısa SMS hattına FİTRE yazarak SMS'le bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.LÖSEV Ofislerini arayarak ya da ziyaret ederek bağış yapabilir veya bilgi almak için 0312 447 06 60 numaralı telefondan LÖSEV Vakıf Merkezine ulaşabilirsiniz.

Bakmadan Geçme