Ramazan Erkoyuncu'dan yeni yıl mesajı!

​​​​​​​PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, 'Üretmeye ve üreticiye destek olmaya devam etmek gayreti ve temennisiyle milletimizin yeni yılını kutluyorum.' ifadesini kullandı.

Ramazan Erkoyuncu'dan yeni yıl mesajı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

​​​​​​​PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, "Üretmeye ve üreticiye destek olmaya devam etmek gayreti ve temennisiyle milletimizin yeni yılını kutluyorum." ifadesini kullandı.

Erkoyuncu yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Türkiye ve Türk Milleti için üretmeye ve üretime katkı vermeye devam edeceklerin belirten Erkoyuncu, şunları kaydetti:

"2022 yılında Türkiye'mizin daha çok üreten, daha müreffeh bir ülke olması için üreticilerimizle beraber çok mücadele ettik. Aziz milletimize bir nebze katkımız olmuşsa ne mutlu bize. Bu güzel vatanın kalkınması, büyümesi adına eksik kaldığımız ne varsa, bu yeni yılda onları tamamlama gücü ve heyecanını yaşamak en büyük arzumuzdur.

Önümüzdeki yüzyılın, ülkemizin gücüne güç katacak yıllar olması için, üretmeye ve üreticiye destek olmaya devam etmek gayreti ve temennisiyle milletimizin yeni yılını kutluyor,2023'ün hepimize sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini diliyorum."

Bakmadan Geçme