Refah Rüzgarı Konya'yı Yeniden Sarıyor!

Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Temel Peker, Konya'da Refah Partisi'ne olan teveccüh'ün arttığını ve il genelinde bir 'Refah rüzgarı' estiğini vurguladı.

Refah Rüzgarı Konya'yı Yeniden Sarıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Peker, 31 ilçe belediye başkan adaylarıyla sahada durmadan çalıştıklarını ve Milli Görüş belediyeciliğini Konya'ya getirmek için büyük bir gayret gösterdiklerini belirtti. Seçim ikliminin Konya'da oldukça canlı olduğunu ve tüm siyasi partilerin çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğünü ifade eden Peker, "Konya biliyor, Refah geliyor" dedi. 

Peker, açıklamasında şu noktalara da değindi:

"Partimiz, Konya'nın her köşesinde halkla buluşma programları düzenliyor. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek, Refah Partimizin  projelerini anlatıyoruz. 

"Gençlerimiz, ülkemizin ve milletimizin geleceğidir. Bu nedenle, seçim çalışmalarımızda gençlere özel bir önem veriyoruz. Onların fikirlerini ve düşüncelerini dinliyor, projelerimizde onlara yer veriyoruz."

"Hedefimiz, Konya'yı huzurlu, müreffeh ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek. Bunu da Milli Görüş belediyeciliği ilkeleriyle süratle başaracağımıza inanıyoruz."

Bu güzel seçim atmosferinin ülkemize ve demokrasimize büyük kazanımlar getireceğine olan inancımız tamdır diyerek  tamamladı.

Bakmadan Geçme