• Haberler
  • Ekonomi
  • Restoran ve Market Harcamasına 200 TL Kazandıran Teklif: 3404'e SMS Gönderen!

Restoran ve Market Harcamasına 200 TL Kazandıran Teklif: 3404'e SMS Gönderen!

Market ve restoran harcamasını ucuzlatan kampanyaları ile öne çıkan Halkbank Paraf karta özel 200 TL iade kampanyasını başlattı.

Restoran ve Market Harcamasına 200 TL Kazandıran Teklif: 3404'e SMS Gönderen!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Ocak 2024 tarihinde sona erecek kampanya 500 TL ve üzeri yapılacak ilk harcamadan sonraki her 500 TL ve üzeri harcamada geçerli olacak. Kampanyaya katılım sağlamak isteyenlerin Paraf mobil uygulamasından ilgili kampanyaya “Hemen Katıl” butonuna basıp ardından harcamayı gerçekleştirmesi yetecek.

Kampanyanın Detayları Nelerdir?

Her harcama için 25 TL toplamda 200 TL ParafPara hediye edilecek. Aynı gün aynı işyerinden yapılacak harcamaların yalnızca ilki kampanyaya dahil edilecektir. Maddi zorlukların öne çıktığı, ekonomik olarak ay sonunu getirmenin zorlaştığı bu günlerde ilaç gibi gelecek bu kampanya yalnızca Halkbank müşterileri için aktif hale geliyor.

Kampanyaya Nasıl Katılınır?

Halkbank'ın Paraf Para kampanyasına katılım sağlamak isteyenlerin Paraf mobil uygulamasından ilgili kampanyaya gelerek “Katıl” butonunu aktif hale getirmesi yetiyor.

Cep telefonunun mesaj kısmına MARKET yazıp 3404'e sms gönderen kampanyaya katılabiliyor. Harcama yapılmadan önce kampanyaya katılma şartı ile başlayan bu özel kampanya yalnızca yurtiçi market ve restoran harcamalarında geçerlidir.

 

Bakmadan Geçme