Rizespor Guilherme'de ısrarcı

Spor Toto Süper Lig'e yeniden yükselen Rizespor, Konyaspor'un Brezilyalı Sol beki Guilherme Stiya'yı kadrosuna katmak için şartlarını zorlayacak.

Rizespor Guilherme'de ısrarcı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYASPOR HABERLERİ: Taka Gazetesinin Haberine göre Rizespor, Konyaspor'un Brezilyalı Sol beki Guilherme'yi kadrosuna katmak için şartlarını zorlayacak.

İlhan Palut'un ısrarla kadrosunda görmek istediği Brezilyalı Sol bek için Rizespor yöneticileri Anadolu Kartalı ile kıran kırana pazarlık yapacak. 

Taka gazetesi, Brezilyalı Sol bekin yeniden eski hocasıyla çalışmak istediğini yazarak Brezilyalı sol bekin geçen sezon ki performansına dikkat çekti.

Yeşil beyazlı Forma altında geçen sezon 2 gol 9 asistle oyanayarak 11 gole doğrudan katkı sağlayan Guilherme'nin alacağı karar şimdiden merak konusu.

KONYASPOR HABERLERİ - KONYASPOR TRANSFER HABERLERİ 

 

 

 

 

 

Yorumlar 2
Duman 29 Haziran 2023 20:02

Defansta verilmemesi gereken 2 adam var. İlki Guilherme, ikincisi Calvo. İkisini de iyi paraya üç büyüklere satmıyorsan takımdan göndermeyi bile düşünmeyeceksin. Hele Rizespor gibi anadolu takımlarına en iyi adamlarından birini hiç vermeyeceksin. Bunlar senin rakiplerin. İkinci yarı toparlamasak küme düşme potasında yer alabilirdik.

Taraftar 29 Haziran 2023 14:28

Eğer sitya giderse ne kombine alırım ne de maça giderim bu böyle biline

Bakmadan Geçme