• Haberler
  • Spor
  • Rizespor, Konyaspor'un futbolcularına kancayı taktı!

Rizespor, Konyaspor'un futbolcularına kancayı taktı!

Spor Toto Süper Lig'e tekrardan yükselen Çaykur Rizespor, Konyaspor'un o futbolcuları ile ilgileniyor. İşte detaylar…

Rizespor, Konyaspor'un futbolcularına kancayı taktı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYASPOR HABERLERİ: Spor Toto Süper Lig’e tekrardan yükselen Çaykur Rizespor, Konyaspor’un başarılı stoperi Adil Demirbağ’ı kadrosuna katmak istiyor. 

Teknik Direktörlük koltuğuna Konyaspor’un eski çalıştırıcısı İhan Palut’u getirerek sezona iyi bir giriş yapmak isteyen Mavi yeşilliler, transferde önceliğini Palut’un eski öğrencilerine verdi. 

İddialara göre Yeşil beyazlı takımdan ilk olarak Guilherme Sitya’yı isteyen Rizespor yönetimi, şimdi ise Adil Demirbağ’ı kadrosuna katmak istiyor. Rizespor taraftarlarının iddiasına göre Demirbağ Rizespor’un ilgisine sıcak bakıyor.   

KONYASPOR GUİLHERME’Yİ BIRAKMAK İSTEMİYOR!
Edinilen bilgilere göre Konyaspor yönetimi, Adil Demirbağ’a makul bir teklif gelmesi halinde Demirbağ’ın transferine yeşil ışık yakacak ve Guilherme’ye gelecek olan resmi teklifi ise reddedecek. 

PALUT, ÇEKİCİ’Yİ DE İSTİYOR! 
Konyaspor ile sözleşmesi sona eren Endri Çekici’yi de kadrosuna katmak isteyen Mavi Yeşilliler, yakın zamanda Endri Çekici’ye resmi tekliflerini iletmesi bekleniyor. İddialara göre Çekici, Rizespor’un ilgisine sıcak bakıyor. 

KONYASPOR HABERLERİ - KONYASPOR TRANSFER HABERLERİ

Yorumlar 2
Konya bu gidişle seneye düşer! 05 Temmuz 2023 15:22

Tüm iyiler gidiyor, Konya'da top oynayacak adam kalmayacak, bu sene düşmeye oynarız artık!!?

Mustafa Çalışkan 04 Temmuz 2023 21:45

Teklif var ısrar yok bizim Konyaspor'umuzda..Gönülsüz aş ya karın ağrıtır ya baş..İsteyen gidebilir.Biz bize yeteriz evvelAllâh...

Bakmadan Geçme