Sahte oto yedek parçası üretilen depoya operasyon

Sultanbeyli'de polis, iki depoya operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda çok sayıda sahte araç parçası ürün ele geçirildi.

Olayın adresi Sultanbeyli Fatih Mahallesi. Polis, mahalledeki iki depoda, dünyaca ünlü araç markalarına ve yedek parça üretimi yapan firmalara ait ürünlerin merdiven altı şekilde sahtelerinin üretildiğini tespit ederek harekete geçti. Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 24 Ocak tarihinde adreslere operasyon düzenledi.

Operasyon sonucunda ünlü bir araç markasına ait 2 adet yedek parça, 4 adet plastik aparat, 6 adet yağ ve yakıt filtresi, aynı adresin bitişiğinde bulunan bir depo ve müştemilatta yapılan aramalarda ise 57 bin 714 adet çeşitli araç ve yedek parça firmalarına ait araç filtresi, 49 bin 290 adet araç filtre kutusu, 31 adet araç filtresi kalıbı, 7 bin 150 adet araç filtre kabı, bin adet araç filtre markası etiketi, 17 bin adet araç filtre poşeti ele geçirildi.

Operasyonda Ş.Ö. isimli şahıs “6769 Sayılı Sınai Mülkiyet Kanununa Muhalefet” suçundan yapılan işlemlerinin ardından adli makamlarca serbest bırakıldı.

Bakmadan Geçme