Hakeme yumruk atan Faruk Koca kimdir? Faruk Koca nerelidir? Faruk Koca kaç yaşında? İşte detaylar...

MKE Ankaragücü- Çaykur Rizespor maçı sonrası, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk atması gündem oldu. Bu olayın ardından Faruk Koca'nın kim olduğu merak konusu oldu. Peki Faruk Koca kimdir? Faruk Koca nereli? Faruk Koca kaç yaşında? Faruk Koca kariyeri? İşte detaylar... 

Hakeme yumruk atan Faruk Koca kimdir? Faruk Koca nerelidir? Faruk Koca kaç yaşında? İşte detaylar...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1964 yılında Ankara’nın Bala ilçesinde dünyaya gelen Faruk Koca, evli ve dört çocuk babasıdır. Diğer yandan Koca, XXII. ve XXIII. Dönem AK Parti Ankara Milletvekilliği görevinde bulundu. 

2021 yılında Ankaragücü olan genel kurulunda 1058 kişinin katıldığı seçimde 802’sini alarak Ankaragücü başkanı olarak seçildi. Hala bu görevi devam ettirmektedir.  

HAKEME YUMRUK ATTI 

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor’u Ankara’da ağırladı. Maç 1-1'lik skorla berabere kalırken iki takımda maçı 10 kişi ile tamamladı. 

Maçın hakemi Halil Umut Meler’in, son düdüğü çalmasının ardından saha içi bir anda gerildi. MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakemlerin bulunduğu alana koşarak Halil Umut Meler’e yumruk attı.  

Yumruktan sonra güvenlik güçleri sahaya akın ederek olayı kontrol altına aldı. 

Hakem Halil Umut Meler çevik kuvvet ekiplerinin desteğiyle sahadan çıkartıldı. 

Bakmadan Geçme