Saldırıya Uğrayan Ünlü Şarkıcının Dramatik Ölümü: Genç Yaşta Çakalların Kurbanı Oldu!

Genç yaşta kaybettiğimiz ünlü şarkıcı Taylor Mitchell'ın hikayesi, müzik dünyasında derin bir trajedi yarattı.

Saldırıya Uğrayan Ünlü Şarkıcının Dramatik Ölümü: Genç Yaşta Çakalların Kurbanı Oldu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

lk albümü "For Your Consideration" ile büyük beğeni toplayan Kanadalı sanatçının doğa aşkı ve mücadelesi, yaşamının tam baharında son buldu.

Kariyerinin zirvesinde olan Mitchell, Cape Breton adasına verdiği konser öncesi doğayla iç içe olmayı tercih etti. Ancak 27 Ekim 2009 tarihinde Ulusal Park'ta geçirdiği boş zaman, onun için korkunç bir felakete dönüştü. Genç şarkıcının, ormanda çakalların saldırısına uğradığı anlaşıldı.

Korkunç Bir Manzara!

Yaşlı bir çift tarafından duyulan hayvan homurtuları ve bir kadın çığlığı sonucunda yetkililere haber verildi. Ancak sağlık ekiplerini Mitchell'ın ağaçlar arasında yatan ve başında bir çakal olan korkunç bir manzara karşıladı. Bilinci açık olan genç sanatçı, ciddi yaralarla dolu bir haldeydi. Mitchell, sağlık görevlileri tarafından Sacred Heart Toplum Sağlığı Merkezi'ne götürüldü ve ardından durumu kritik olduğu için Queen Elizabeth II Sağlık Bilimleri Merkezi'ne nakledildi. Ne yazık ki genç şarkıcı kan kaybından dolayı yaşamını yitirdi. Taylor Mitchell, Ontario'daki Greenwood Mezarlığı'nda sonsuz uykusuna yattı.

Bakmadan Geçme