• Haberler
  • Spor
  • Samsunspor, ligde kalmak için mücadele edecek

Samsunspor, ligde kalmak için mücadele edecek

Trendyol Süper Lig'de yarın Samsunspor deplasmanda Konyaspor'la karşılaşacak. Kırmızı Şimşekler maça kümede kalmayı garantilemek için çıkacak.

Samsunspor, Trendyol Süper Lig’de bu sezon 35 maçta topladığı 42 puanla 12'nci sırada bulunuyor. Küme düşme hattından 7 puan uzaklıkta yer alan kırmızı-beyazlılar, yarın saat 19.00’da deplasmanda mücadele edeceği Konyaspor karşılaşmasından 3 puan alırsa kesin olarak ligde kalacak, 1 puan ya da puan alamaması durumunda ise rakiplerinin alacağı sonuçlara göre ligde kalmayı garantileyecek.

Maçta 3 eksik

Konyaspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Markus Gisdol liderliğinde devam ettiren Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleştiren Samsunspor, bugün akşam saatinde yapacağı son taktik antrenmanın ardından havayolu ile Konya’ya giderek maç saatini beklemeye başlayacak.

Samsunspor kafilesinde sakatlığı bulunan stoper Lubo Satka yer almazken, sarı kart cezalısı olan defansif orta saha Ait Bennasser de olmayacak. Trabzonspor karşılaşmasında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemeyen stoper Alim Öztürk’ün de oynayıp, oynamama durumu ise maç saatinde kesinleşecek.

Samsunspor, ligde kalmak için mücadele edecek

Konyaspor - Samsunspor karşılaşmasını hakem Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam’ın yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Suat Güz yapacak.

Bakmadan Geçme