Sanayici Esnafı Başkan Altay'ı Ağırladı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi Çalışan Gençlik Meclisi'nin düzenlediği 'Esnaf Buluşmaları' etkinliği kapsamında Meram Sanayi esnafıyla bir araya geldi.

Sanayici Esnafı Başkan Altay'ı Ağırladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Altay, Meram Sanayi bölgesindeki esnafları ziyaret ederek onların sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri sundu.

Esnaflarla sohbet eden Başkan Altay, Büyükşehir Belediyesi olarak esnafların sorunlarına çözüm bulmak için çalıştıklarını söyledi.

Altay, "Esnaflarımız şehrimizin ekonomik kalkınmasında önemli bir yere sahiptir. Bizler de yerel yönetim olarak esnaflarımızın sorunlarını çözmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda esnaflarımızla düzenli olarak bir araya geliyoruz. Esnaflarımızın sorunlarını dinliyor ve çözüm önerileri sunuyoruz" dedi.

Meram Sanayi esnafının da değerli katkılarından dolayı teşekkür eden Altay, esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

KONYA'DA ESNAF ODAKLI BELEDİYECİLİK

Konya Büyükşehir Belediyesi, esnaf odaklı belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Altay'ın öncülüğünde başlatılan "Esnaf Buluşmaları" etkinliği kapsamında, Büyükşehir Belediyesi, şehrin farklı bölgelerinde bulunan esnaflarla bir araya geliyor.

Bu buluşmalarda, esnafların sorunları dinleniyor ve çözüm önerileri sunuluyor. Böylece, esnafların sorunlarına çözüm bulmak ve kent ekonomisine katkı sağlamak hedefleniyor.

Bakmadan Geçme