Sarayönü Halk Kütüphanesine gezi düzenlendi

Konya Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 3.sınıflarda yürütülen Başarmaya Hazırım projesi kapsamında Sarayönü Şehit Abdullah Tayyip Olçok İlkokulu 3.sınıf öğrencileri Sarayönü İlçe Halk Kütüphanesine gezi düzenledi. Kütüphaneyi gezen öğrenciler, kitap okuma ortamını teneffüs etti.

Sarayönü Halk Kütüphanesine gezi düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kütüphanede beğendiği kitapları seçerek kitap okudu. Kütüphanede dikkat edilmesi gereken hususlar ile ilgili sınıf öğretmenleri ve kütüphane görevlileri tarafından bilgilendirildiler. Kırtasiyede kitap seçerek kitap satın aldılar Daha sonra öğrencilerimiz yemek yiyerek ilçemizde güzel bir gün geçirdiler.

Okul Müdürü Ali Denizli öğrencilerimizin okuyan, okuduğunu anlayan, üst düzey düşünme becerileri gelişmiş nesiller olarak yetişmesi yolunda kitap okuma alışkanlığı kazandırılmasının önemine işaret ederek öğrencilerimizde bu farkındalığı yaratacak, olumlu rol model olacak etkinliklerle projemizin ve okulumuz faaliyetlerinin başarılı bir şekilde gerçekleşeceğini belirterek etkinliği gerçekleştiren sınıf öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür etti.

 

 

 

Bakmadan Geçme