Seat'tan şaşırtıcı Türkiye hamlesi: Yeni model sıfır araçlar inanılmaz fiyatlarla geliyor!

Seat firması, en son otomobil fiyat listesini paylaştı. Yeni tarife göre, özellikle Arona modelinde sunulan özel bir kampanya dikkat çekiyor. Arona, diğer SUV alternatifleriyle karşılaştırıldığında daha hesaplı bir seçenek olarak öne çıkarken, bu kampanya ile fiyatlar daha da cazip hale getirildi. 2023 yılının en çarpıcı fırsatlarından biri olan bu kampanya, otomobil tutkunlarının ilgisini çekiyor.

Seat'tan şaşırtıcı Türkiye hamlesi: Yeni model sıfır araçlar inanılmaz fiyatlarla geliyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seat firması, 2023 Ağustos ayı için güncel fiyat listesini yayımladı. Açıklanan fiyat listesinde, SUV otomobil tutkunları için Arona modeli ön plana çıktı. İlgili otomobil modelinin fiyatı, diğer bazı SUV modellerinden biraz daha uygun olarak dikkat çekebiliyordu. Bunun yanı sıra Seat Arona modelinin kampanyalı bir şekilde sunulması, ucuz fiyatından dolayı adeta 2023'ün en çılgın otomobil kampanyası olarak görülmesine yol açabiliyor.

YENİ OTOMOBİL KAMPANYASI
Seat firması, güncel fiyat listesini yayımlayarak pek çok otomobil tutkunun ilgisini çekti. Ayrıca Seat'ın açıkladığı güncel fiyat listesinde, Arona modelinde 51 bin TL'lik kampanya olduğu da gözlemlendi. Söz konusu kampanya ile Arona modelinin başlangıç fiyatı, 974.000 TL olarak yayımlandı. SUV tutkunu pek çok insan, Arona modelini almak için adeta bayilere koşabiliyor.

Seat Arona otomobil modeli, pek çok SUV tutkunun ilgisini çekebiliyor. Nitekim sıfır SUV otomobil almak isteyenler, uygun fiyatı nedeniyle adeta bayilere koşabiliyor. Bunun yanı sıra Seat Arona modelinin güncel fiyat listesi şu şekilde;

Seat'tan şaşırtıcı Türkiye hamlesi: Yeni model sıfır araçlar inanılmaz fiyatlarla geliyor!

Özellikleri: 1.0 EcoTSI 95 HP Style. Fiyatı: 1.025.000 TL. Kampanyalı Fiyatı: 974.000 TL.

Özellikleri: 1.0 EcoTSI 110 HP DSG Style. Fiyatı: 1.140.000 TL.

Özellikleri: 1.0 EcoTSI 110 HP DSG Xperience. Fiyatı: 1.200.000 TL.

Özellikleri: 1.0 EcoTSI 110 HP DSG FR. Fiyatı: 1.215.000 TL.

Yukarıdaki fiyat listesi incelendiğinde, bir Seat Arona versiyon otomobil modelinin fiyatının, 1.025.000 TL'den 974.000 TL'ye düştüğü gözlemlenebiliyor. Diğer bazı SUV otomobil modellerine göre uygun olabilen otomobil, 51 bin TL'lik bir kampanyayla daha da ucuza sunuldu. Bu nedenle sıfır SUV almak isteyenler, adeta bayilere koşabiliyor.

Bakmadan Geçme