'Şeb-i Arus'un Mobil Danışmanları İlgi Odağı Oldu

Hazreti Mevlana'nın 749. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri (Şeb-i Arus) kapsamında oluşturulan mobil danışmanlık 'Bana Sor' stantları, Konya'ya gelen yerli ve yabancı misafirlerin şehrin gezilebilecek mekânlarına rahat ulaşabilmeleri amacıyla rehberlik hizmeti veriyor.

'Şeb-i Arus'un Mobil Danışmanları İlgi Odağı Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hazreti Mevlana’nın 749. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri (Şeb-i Arus) kapsamında oluşturulan mobil danışmanlık ‘Bana Sor’ stantları, Konya’ya gelen yerli ve yabancı misafirlerin şehrin gezilebilecek mekânlarına rahat ulaşabilmeleri amacıyla rehberlik hizmeti veriyor.

Hazreti Mevlana’nın 749. Vuslat Yıldönümü dolayısıyla 7-17 Aralık tarihleri arasında 85’incisi gerçekleştirilecek olan anma etkinliklerini takip etmek üzere Konya’ya gelen yerli ve yabancı misafirlere rehberlik yapmak üzere oluşturulan mobil danışmalık hizmeti ‘Bana Sor’ turistlerden beğeni topluyor.

Yurt içinden ve yurt dışından Konya’ya gelen misafirlerin şehrin gezilebilecek mekânlarına daha rahat ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla 7 yıl önce uygulamaya koyulan ve vatandaşlardan büyük ilgi gören ‘Bana Sor’ bu yılki etkinliklerde de 15 farklı noktada hizmet veriyor.

Necmettin Erbakan Üniversitesi işbirliğiyle yürütülen proje kapsamında, Turizm Fakültesi, Turizm Rehberliği Bölümü öğrencilerinin görev yaptığı stantlarda Türkçe, Farsça ve İngilizce bantlarla ‘Bana Sor’ ifadelerine yer alıyor.

 

Bakmadan Geçme