Seçgin: 21. Yüzyılın Türk Asrı olmasını sağlayacağız

14 Mayıs tarihinde yapılacak genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlanan Büyük Birlik Partisi Konya 1.Sıra Milletvekili Adayı Osman Seçgin saha çalışmalarına tempo arttırarak devam ediyor.

Seçgin: 21. Yüzyılın Türk Asrı olmasını sağlayacağız
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya'da girilmedik kapı, sıkılmadık el kalmasın mottosuyla çalışmalarına devam eden Seçgin, Selçuklu ilçesinde pazar ziyaretleri ile çalışmalarına devam etti.  

Her türlü engelleme girişimi, saldırı ve tuzaklara rağmen 21. Yüzyılın Türk Asrı olacağına dikkat çeken Büyük Birlik Partisi Konya 1.Sıra Milletvekili Adayı Osman Seçgin, “ Dünya üzerindeki Türk varlığının birlik ve dayanışması için, kurulduğumuz günden bugüne aynı inanç, kararlılık ve azimle mücadele ettik, mücadele etmeye devam edeceğiz. Atlas Okyanusu’ndan Japon Denizi’ne; Avrupa’da, Kıbrıs’ta, Batı Trakya’da, Azerbaycan’da, Doğu Türkistan’da, Türkmeneli’nde, Suriye’de, büyük Türk dünyasının vazgeçilmez parçaları olan kardeşlerimizin, kayıtsız şartsız, sesi ve destekçisi olduk. Parçalanmaya çalışılan ülkemizin, dünya Türklüğünün var olma mücadelesinde sahip olduğu önemin de her zaman farkında olduk. Milletimizi bölüp parçalamak için tuzak üstüne tuzak kuranlara karşı, hep uyanık olacağız. Kurdukları oyun ve tuzakları bozduk, bozmaya devam edeceğiz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, milletimizin birliğine, insanlarımızın hak ve menfaatlerine karşı yapılacak olan her türlü saldırı girişimine karşı, aşılmaz bir kale gibi durduk, durmaya devam edeceğiz. En büyük varlığımız ve zenginliğimiz olan vatandaşlarımıza, özellikle de gençlerimize sahip çıkacağız. Devletimizi, tarihte eşi benzeri görülmemiş büyük bir fedakarlıkla kurduk. Bu yüzden manevi çatımız olan devletimizin tam bağımsızlığı için, yine, tarihte eşi benzeri görülmemiş bir fedakârlığa da hazırız.21. Yüzyılın Türk Asrı olmasını sağlayacağız. Aziz milletimizi her türlü üstün vasıfla, ilimle, irfanla, güzel ahlakla, sanatla, kültürle donatacağız. Bunu başarmak için daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz, akıl ve bilgiyle hareket edecek, elimizdeki imkânları en verimli olacak şekilde kullanacak ve mutlaka başaracağız” ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme