Seçgin: 'Meclise Alperenler gidecek'

Büyük Birlik Partisi Konya Milletvekili adayı Osman Seçgin, Cumhurbaşkanlığı ve 28 dönem milletvekilliği seçimi için aralıksız çalışmaya devam ediyor. Seçgin, 'Allah izin verirse bu seçim meclise Alperenler gidecek.' dedi.

Meclise Alperenlerin gideceğini söyleyen Büyük Birlik Partisi Konya Milletvekili adayı Osman Seçgin, “Konya için biz varız. Bunu tüm Konyalı hemşerilerim söylüyor. Allah izin verirse bu seçim meclise Alperenler gidecek. Milletimizin teveccühü bize bunu gösteriyor. BBP’nin iktidarında hep beraber çalışacağız, hep beraber üreteceğiz, hep beraber kazanacağız. Kazandığımızı adil paylaşacağız.” dedi. 

“Asgari Hane Geçim Rakamı Tespit Komisyonu”
dar gelirli ailelere bütçeden oy verileceğini belirten Milletvekili Adayı Osman Seçgin, “Ekonomimizin büyümesi için tedbirler alacak, büyüyen ekonomiden herkesin adil bir şekilde faydalanmasını da sağlayacağız. Bu yüzden “Asgari Hane Geçim Rakamı Tespit Komisyonu” kurarak, bu komisyonun belirlediği taban miktardan daha az gelir elde eden ailelere, bütçeden pay vereceğiz. Büyük Birlik Partisi olarak bu seçimlerde Cumhur İttifakı çatısı altında kendi aday ve kendi amblemimiz ile seçime gireceğiz.” şeklinde konuştu. 

“Muhsin’i duruş meclise”
Bu seçimlerde Konyalı hemşerilerimizden büyük destek beklediğini ifade eden Seçgin, şu şekilde konuştu: “Geçmişte iki oyum olsa birini size verebilirim diyen vatandaşlarımız bulunuyordu. Bizler de bu seçimlerde iki oyunuzdan birinize talibiz. TBMM seçimlerinde oyunuzu Büyük Birlik Partisine, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a istiyoruz. Bu seçimlerde Konyalı hemşerilerimizin partimize güçlü desteğini bekliyoruz. Bu seçim baraj yok, oylar Büyük Birliğe, ‘Muhsin’i duruş meclise!”


 

Bakmadan Geçme