Selçuk Bayraktar'ın Sözünde Bulunan Şifreleri Ünlü Site Çözdü! Baykar Dünyayı Ayağa Kaldıracak Bir Hamleye Hazırlanıyor

Dünyaca ünlü EurAsian Times'a Selçuk Bayraktar'ın sözleri haber oldu. Site Baykar'ın sözlerinde bir balistik füze hamlesinin geldiğini çözdü.

Havacılık şirketlerinde dünyaca ünlü olan Baykar, uzay projelerine gözünü dikti. 2025 senesinde Bakykar tasarımı uydunun uzaya fırlatılacağını, Take Off Girişim Zirvesinde Selçuk Bayraktar açıklamıştı. EurAsian Times, Baykar’ın uzay için harekete geçtiğini, SİHA’lar uydu projelerinin vazgeçilmezi olduğunu yazdı.

Uydular uzaktan kumanda ile kontrol edilecek mi?

KIZILELMA savaş uçağı, seri üretime geçileceği, alçak yörüngede olan takım uyduları ile bağlantı içinde olacağını, uyduların hedefleme bilgisi insansız hava araçlarına karşı olacağını ve uzaktan kumanda edilebilir şekilde olacağı ile ilgili Part Satam analiz etti.

Analize göre “Aynı zamanda uydular görüş ötesi hava füzesi olan GÖKDOĞAN ve kısa menzilli olan balistik füze TAYFUN’a hedefleme konusunda kritik bilgiler aktarabilir.”

Selçuk Bayraktar “Öngördüğümüz gelecek için yarışa şimdiden başladık” dedi. Bayraktar, Alçak yörünge uydularının askeri kullanımlarından direkt olarak bahsetmeden “dünyanın ilerlediği yöne ilerlemediklerini” sözlerine ekliyor.

Bakmadan Geçme