Selçuk Ecza'dan Konya Eczacı Odası Başkanı Koru'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Selçuk Ecza Deposundan, yeni seçilen Konya Eczacı Odası Başkanı Uzm Ecz. A.Hakan Koru ve  yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Selçuk Ecza ve AS Ecza Depoları Yönetim Kurulu Başkanı M. Sonay GÜRGEN, Selçuk Ecza Deposu Konya Şubesi  Müdürü  Hidayet ÇELİK,. Hulki YÜCEL ve Esat ÖĞÜTCÜ ‘den oluşan Selçuk Ecza Deposu heyeti,  7-9 Eylül 2023 tarihlerinde yapılan Konya Eczacı Odası 2023 seçimli olağan genel kurulunda yeniden Başkanlığa seçilen   Uzm. Ecz. A. Hakan Koru ve yönetim Kurulu üyelerini Konya Eczacı Odası Merhum Ahmet Keleşoğlu Sosyal Tesislerinde bulunan makamında ziyaret ettiler.

Başkan Gürgen, “Konya Eczacılığının gelişmesi için bugüne kadar başarılı çalışmalara imza atan Uzm. Ecz. A.Hakan Koru ve ekibinin yeniden seçilmesinden dolayı kendilerini tebrik ediyor. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum “ dedi.

Konya Eczacı Odası Başkanı Uzm .Ecz. A.Hakan Koru ise ” Ülkemizin  en büyük ecza depolarından biri olan Selçuk Ecza Deposu ve As Ecza Deposu yönetim Kurulu Başkanı M. Sonay Gürgen ve ekibinin odamıza ziyaretleri bizleri mutlu etmiştir.” dedi
Ziyaret günün anısına çektirilen fotoğraflarla son buldu 

Bakmadan Geçme